Hova költöznétek Magyarországon belül legszívesebben?
Figyelt kérdés
Ha bárhova költözhetnétek Magyarország területén belül, hova költöznétek és miért?2022. nov. 3. 08:43
1/12 anonim válasza:
Budapest peremkerületében, családi házas részen lakom. Nekem jó itt. Kerékpáros csavargásaim alapján talán Zalába mennék le. De hogy ott jobb-e élni, azt nem tudom.
2/12 anonim válasza:
Budapest külkerületei. Talán még Szeged, de MO-n belül engem csak ez a kettő érdekel.
3/12 anonim válasza:
Észak-Magyarországra, Nógrád megye vagy a Bükk környéke.
4/12 anonim válasza:
A Börzsöny lábánál lakok 30 percre Pesttől, jó itt.
Ahol még laknék, az Buda, Szentendre, Pilis vagy Badacsony.
5/12 anonim válasza:
Én Boglárlellén nőttem fel... A 90-es évek óta sok dolog megváltozott ott. Boglár megmaradt nyugis, konszolidált helynek, míg Lelle kissé forgalmassá vált.
Én megmaradnék Bogláron, bár az tény, nem sok lehetősés van ott elhelyezkedni.
Így tehát a kérdés az, hogy az életed mely szakaszában vagy és mi a motivációja a helyválasztásnak.
6/12 anonim válasza:
Budapesten élek, ami még szóba jöhetne, az Pécs. Nagyon tetszett, amikor ott jártam.
10/12 anonim válasza:
Salgótarján vagy Komló, a lehetőségek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!