Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Állandóan leselkedik a szomszé...

Állandóan leselkedik a szomszéd mit tegyek?

Figyelt kérdés
2. méter magas kerítés van belátásgátló hálóval amit a szomszéd rakott fel a mi kerítésünkre. Ehhez képest a szomszéd kölykök folyton a kerítésen lógnak és leskelődnek át meg inzultálják az állatainkat. A szülőkkel sajnos nem lehet beszélni már próbáltam békés úton….kihez lehet ilyen esetben fordulni ?
2023. jún. 20. 19:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szóltam már a szülőknek de semmit nem csinálnak csak velem veszekednek. Ahol a kutyám helye van az ő oldalukon van egy ibc tartály arra másznak fel és dobálják a kutyát. De szerintem kerítésen belülre szögesdrótot fogok felrakni akkor talán abbahagyjàk
2023. jún. 21. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudod mikor hagynám hogy a kutyát dobálják, ha szép szóval nem megy, legyél keményebb. Ha cigányok akkor velük szemben esélytelen. Hívj rendőrt ha nem hagyják abba.
2023. jún. 25. 01:52
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Dobáld meg őket kutyaszarral 🤣🤣🤣
2023. jún. 25. 01:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem cigányok csak szimplán azt hiszik ha körbekerítik magukat 2 méteres kerítéssel (sajnos csak drótháló+zöld belátásgátló) akkor már nekik mindent is szabad...konkrétan az éves tüzelőjüket is a kerítés tövében tárolja közvetlenül a házunk falánál csak az az 1 méter választ el ami a ház fala és a mi kerítésünk között van, pedig 1500 nm a telek máshol is tárolhatná. Arról nem is beszélve, hogy a csávó munkanélküli egésznap itthon eszi a fene és mikor áll neki fát aprítani este 9kor, úgy dübög a ház tőle hogy az nem igaz ... És nem lehet nekik szólni mert akkora egójuk van hogy csodálkozom hogy fér be az arcuk a házba. Bármit szóvá teszek csak ordibálni tudnak. Voltam már a jegyzőnél de semmit nem csinált..
2023. jún. 25. 13:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Az miert baj hogy a tuzelojet a kerites toveben tarolja? Nem ertem.
2023. jún. 27. 05:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyrész az OTSZ szabályzat leírja, hogy minimum a kerítésétől 1 méterre kell tárolni és éghető anyagtól mentes területet kell biztosítani, ehhez képest tele van csomó gyúlékonnyal a farakás körül, pl vadszőlő ami ráfut a kerítésre csomó fahulladék körülötte, aztán neadjisten lángrakap simán leég a házunk. Égetni sem szabad (HÉSZ tiltja) mivel erdő szélén lakunk ami ráadásul tájvédelmi terület de erre is magasról tesz...
2023. jún. 27. 08:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!