Egyetemre készülő diák vagyok (19F) és lakásokat nézek. Teleki László téren (VIII kerület) találtam eddig a legjobbat (park, Lidl, Teleki piac, közel a II János Pál pápa tér stb...) de a környékről hallottam ezt azt. Érdemes lenne odaköltözni?
Mikor megnéztem a lakást, a közvetlen környéke teljesen okénak tűnt nappal (aránylag tiszta volt az utca, ott a lidl, piac, zöld park, stb...) azonban nem ismerem a helyet vidéki vagyok és nem volt időm végigjárni a környéket.
Milyen a környék akár éjjel akár nappal? Mennyire élhető és biztonságos egyedül? Ha nincs vele baj van e olyan rész amit kerülni kéne majd, illetve ha nem jó környék akkor merre kéne nézelődni a közelben? Ezzel kapcsolatos véleményeket kérnék attól aki ismerős arra esetleg ott lakik.
Az viszont jó hely!
Sőt, kibővítem: a R.K. körúttól befelé és a Rákos-pataktól kifelé is jó hely! Sőt, a Váci út és a Duna közötti térség is jó hely, gyakorlatilag a belvárostól kezdve bármeddig, amíg lakóházak vannak.
Tavaszmezőben lakom, vidékiként.
Sajnos mindennapos a kutyapisi/szar, évente 1-2szer van balhé, de ezen kívül nem vészes, vannak rosszabbak.
Fiatal lányként, mindig egyedül sétálva(akàr este/hajnalban buliba/buliból) SOHA nem ért attrocitàs, soha nem szólítottak le.
Régebben volt rossz környék, amikor még az utcában levő 2romos házban működött a roma önkormányzati lakás. Pár éve azegyik házat kiűritették, àram sincs benne. A másikban elvétve még laknak, de nem balhéznak.
A kollégisták a leghangosabbak az utcában. Bömböltetik a zenét, akàr este 22 utàn is a visszhangos részen kiabálnak, énekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!