Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Falunk lakok és a szomszédom egy idősebb pár, olyan 70+ évesek, a lányuk velük él ő pedig lassan 50 vagy már több nem tudom. A problémám az lenne a bácsival hogy szét szedi a kerítést és átjön az udvarunkra kérdezés nélkül. A házuk oldalánál a pázsitunkat lepermetezte gyomirtóval és nem egy kis csíkot hogy ne érje a házuk oldalát hanem kb egy méter szélességű irtást csinált, most meg megint kérdezés nélkül fogta és átjött egy létrával hogy leverje a fecske fészket stb...Értem én hogy az az ő háza oldala viszont ez az én portám és felháborít hogy az engedélyem nélkül csak úgy átjön. Ennyi erővel bemehetne a garázsomba is szét nézni vagy akármi2023. jún. 10. 10:03
11/15 anonim válasza:
Tegyél fel egy ilyen kamerát, legalább visszatudod nézni hogy mit csinált. [link]
De mielőtt jelentgetnél, előtte tényleg beszélj velük hogy ha lehet akkor ne így és ha nincs hajlandóság, akkor csak utána.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem terveztem őket egyből feljelenteni, sőt, általában vonakodok az ilyenektől xd. Majd a feleségével megpróbálok beszélni, remélem könnyű dolgom lesz és nem adja majd a bunkót🥲
2023. jún. 10. 10:49
14/15 anonim válasza:
Fecskefeszket is leveri? ;(
Mekkora lelki nyomorek lehet…
15/15 A kérdező kommentje:
#3 Az a kerítés az övé. Régebben amúgy pár dolgot el is loptak...Most meg nézem hogy az udvaron van egy kutyaház és fejjel lefelé arrébb tette vagy két métert. De már beszéltem édesanyámmal, inkább ő beszéljen vele mint én, nekem ezek után szerintem már nem lenne türelmem ha feljebb állna neki. Igenigen a fecske fészkeket is leveri meg régebben járkált erre egy kóbor kutya aztán este hallani lehetett hogy próbálja agyon verni meg a baltát dobálta utána stb(ezért anyukám szólt is neki és mondta hogy ha még egyszer meglátja hogy állatot bánt feljelenti, mondjuk már akkor is nagy határeset volt hogy megtegye). Pár évvel ezelőtt meg a spánielünknek hurkokat tett ki. Szeretjük a bácsit:)
2023. jún. 10. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!