Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes lenne feljelenteni?

Érdemes lenne feljelenteni?

Figyelt kérdés
Egy 4 lakásos házban lakom,ami nem társasház. A szomszéd a többi 3 lakás lakójától 8000 ft közösköltséget fizettet havonta teljesen jogtalanul. Ezért a pénzért szinte semmit nem kapunk. Néha van kiadás,de nagyon ritkán. Eddig 696 000 ft-ot fizettem szinte a semmire. Minden hónapban utalok 8000 ft-t a számlájára és még szemétkedik is,hogy én nem fizetem. Valósággal zsarol. Próbálkozik,hogy ha nem tudom ,hol a papír amivel bizonyítom,hogy fizettem akkkor újra fizessek. Agresszívan letámad,hogy nem kapta meg a pénzt. A környéken teljesen lejárat,hogy én nem fizetek. Arra gondoltam,hogy feljelentem. Akkor viszont újjabb terrort veszek a nyakamba. Az egész környék még jobban terrorizálni fog. A másik kettő lakó védi. Tehát ha perre kerülne sor,mellette állnának. Érdemes lenne feljelentenem? Kihez tudnék fordulni?
2023. jún. 4. 01:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendorseghez, ugyvedhez
2023. jún. 4. 04:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy-hogy jogtalanul? Az éves költségvetésről kell, hogy legyen egy közgyűlési határozat a pénzkezelési szabályokról meg egy SZMSZ. Csak úgy senki nem gondolhat egyet és kunyerálhat közös költséget. Ha utalod egyébként nem kell semmilyen papír, ott az átutalási megbízás, nyoma van.
2023. jún. 4. 06:19
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Mindenképpen! Tiltsák be a közös költséget!!
2023. jún. 4. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És ez a pénz milyen számlára megy? Én úgy tudom hogy kell külön társasházi számla.
2023. jún. 4. 08:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Számlára megy,ami a saját nevén van.
2023. jún. 4. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel, de gyujtsd bizonyitekokat
2023. jún. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!