Érdemes lenne feljelenteni?
Figyelt kérdés
Egy 4 lakásos házban lakom,ami nem társasház. A szomszéd a többi 3 lakás lakójától 8000 ft közösköltséget fizettet havonta teljesen jogtalanul. Ezért a pénzért szinte semmit nem kapunk. Néha van kiadás,de nagyon ritkán. Eddig 696 000 ft-ot fizettem szinte a semmire. Minden hónapban utalok 8000 ft-t a számlájára és még szemétkedik is,hogy én nem fizetem. Valósággal zsarol. Próbálkozik,hogy ha nem tudom ,hol a papír amivel bizonyítom,hogy fizettem akkkor újra fizessek. Agresszívan letámad,hogy nem kapta meg a pénzt. A környéken teljesen lejárat,hogy én nem fizetek. Arra gondoltam,hogy feljelentem. Akkor viszont újjabb terrort veszek a nyakamba. Az egész környék még jobban terrorizálni fog. A másik kettő lakó védi. Tehát ha perre kerülne sor,mellette állnának. Érdemes lenne feljelentenem? Kihez tudnék fordulni?2023. jún. 4. 01:34
2/6 anonim válasza:
Hogy-hogy jogtalanul? Az éves költségvetésről kell, hogy legyen egy közgyűlési határozat a pénzkezelési szabályokról meg egy SZMSZ. Csak úgy senki nem gondolhat egyet és kunyerálhat közös költséget. Ha utalod egyébként nem kell semmilyen papír, ott az átutalási megbízás, nyoma van.
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen! Tiltsák be a közös költséget!!
4/6 anonim válasza:
És ez a pénz milyen számlára megy? Én úgy tudom hogy kell külön társasházi számla.
5/6 A kérdező kommentje:
Számlára megy,ami a saját nevén van.
2023. jún. 4. 09:19
6/6 anonim válasza:
Jelentsd fel, de gyujtsd bizonyitekokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!