Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Észak-Anglia élhetőség szempon...

Észak-Anglia élhetőség szempontjából milyen?

Figyelt kérdés

Liverpool, Manchester, Leeds vonalában értem az északot.

Oké, hogy a pénz több, nem erre gondoltam.

Mennyire biztonságos?

Kell-e félni éjszaka az utcán vagy éppen a betöréstől, vannak-e rossz arcú egyének jobban, mint itthon?

Ilyenekre gondolok.

Köszi!

2023. máj. 24. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb mint itthon, nekem a brexit után sikerült kijutnom. Ne higgy a rém híreknek, én már nem megyek vissza.
2023. máj. 24. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak sivar volt banyaszvarosok, de azok kisebbek. Ott se veszelyes, csak vegtelenul lehangolo. Ezek a nagyvarosok fejlodtek, elhetobbek reg a Theatcher era ota.
2023. máj. 24. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Marmint nem Theatcher tette azza, ellenkezoleg, de az uj evszazadban, igy ertem.
2023. máj. 24. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Leedset nem ismerem, viszont az elso kettovel kapcsolatban van tapasztalatom, illetve a koztes kisebb varosokat ismerem. Teljesen jo resze Anglianak, megfizetheto ingatlanok, normalis fizetes. Liverpool talan szebb de kicsit durvabb kornyekei is vannak, meg kell valogatni, hova koltozik az ember. Annyira nem jellemzo, hogy folyton belekotnek az emberbe, mint pl. otthon egy bizonyos nepcsoport.

A koztes kisebb varosokat tudnam ajanlani, St Helens, Warrington, Widnes, bar nem is olyan kicsik, minden elerheto helyben, max szorakozasert kell a nagyobb varosokba utazni. Jo a magyar kozosseg is eszak-nyugaton, foleg Warringtonban es Chesterben, szokott lenni sok program.

2023. máj. 25. 05:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz az angolokkal főleg este. Sokat isznak és drogoznak emiatt rendkívül balhés nép. Sok a bunyó kocsmákban, szórakozóhelyeken de még éttermekben is.
2023. jún. 14. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amolyan cigány nép nem tudnak viselkedni és türtőztetni magukat…
2023. jún. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!