V. kerületben a Veres Pálné utca milyen környék élhetőség (bevásárlás, zaj, emberek) szempontjából?
A bevásárlásra meg nem tudom, mit mondjak... Vagy nem néztél rá soha életedben egy Budapest térképre, vagy nem jártál soha városban.
Egy világváros közepén társasházanként akár 10-20 bolt is van, utcánként több fitness, fodrász, asztalos, stb...
Két évig laktam ott,a gimnáziummal szemben.Életem egyik legszebb időszaka volt,és a legnyugisabb is.
Minden közel,közlekedés, csarnok,boltok.
Károlyi kertbe jártam olvasgatni,sétálni. Maga az utca pedig csendes,pedig párhuzamos vele a Váci utca,de a járókelők lármája már nem jött át. És az egyetemi templom harangja az nem egy zajforrás, más nem nagyon hallatszott semmi :)
Ha beszélgettek az utcán és az ablak nyitva volt,azt lehetett hallani,de keskeny utca, ez velejár.
De ha meg tudod fizetni,akkor jól érzed majd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!