Van problémád a jelenlegi szomszédal?
Szerencsére a problémásak már egy ideje elköltöztek, de még így is van egy páros, akinek nehezére esik a másokhoz való alkalmazkodás.
Késő este érnek haza, és hajnali órákban mennek el, ami rendben lenne, ha közben nem az ablakok alatt kiabálnának ilyen alkalmakkor, vagy épp nem a dízelüket járatnák, tilosban parkolva, 10-20 percig. Valamelyik évben az egyik bejárati ajtót is megrongálták, hogy ne lehessen jól becsukni (egy néni rajtakapta őket, de nem voltak hajlandóak kifizetni), mert hiába miénk a szélső lépőcsőház, lusták voltak körbesétálni.
Az egyik lebontotta a telkünk között a kerítést
A másik meg malacot tart és sz4r szag van
A szomszédommal nincs nagy baj. Minden péntek este üvöltteti a zenét, én viszont általában szombaton dolgozom, szóval ha idő van, akkor átmegyek, hogy halkítsa le, amit meg is tesz, szóval ez a része oké, de mindig úgy elcsodálkozik, mintha nem ezt játszanánk már két éve. Nem fér a fejembe, miért nem tudja eleve emberi hangerőn hallgatni a zenéjét, én értem, hogy péntek van és bulika, de tudja, hogy egy ponton úgyis jövök, és megkérem erre.
Viszont a volt palijával, azzal vannak problémák. Rendszerint beiszik a tag, és ő hajnal kettőkor nem drunk textet küld, hanem vagy a szomszéd ajtaján dörömböl, vagy az enyémen, nem mindig sikerül neki eltalálni, vagy csak simán üvöltve "szerenádozik" a ház előtt mintegy 300 családot szórakoztatva ezzel a művelettel. Múltkor elfelejtettem kulcsra zárni az ajtóm éjszakára, arra ébredtem, hogy a csávó beengedte magát és a nappalimban őrjöng, kicsit nekiindultam a konyhakéssel, hogy ráijesszek, sikerült, mert engem azóta kerül, ha meglát, elmegy, viszont én ritkán vagyok otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!