Hogyan lehetne móresre tanítani ezt a fideszes gyökeret?
Közös képviselő(?)
Lakógyűlés(?)
Önkormányzat(?)
Saját ügyvéd(?)
Polgári per(?)
És ennek mi köze ahhoz, hogy - szerintetek - fideszes?
Első körben talán beszélgetni kellene vele, tisztázni a félreértéseket, megérteni a motivációit. Ha tényleg meg akarja venni a lakást, még az is lehet hogy értelmes alkut lehet vele kötni.
Második körben ott vannak a hivatalos fórumok pl. lakógyűlés. Vagy mi van a másik 2 szomszéddal?
De leginkább ezt a fidesz-nemfidesz dolgot kéne elengedni. Az én környékemen az MSZP "trónol", folyamatosan züllesztik a lakókörnyezetet, itt is vannak kiszorítási törekvések, és úgy általában az az egyetlen koncepciója ezzel a környékkel a helyi párt elitnek, hogy a hozzájuk közel álló cégek minél több pénzt talicskázzanak ki innen.
Amióta ezen kicsit túlléptem, tudok eredményeket elérni, a helyieket ugyanis nem az érdekli hogy ki milyen párthoz van bekötve hanem hogy normálisan viselkedik-e. Közös képviselő nyakára járok de csak kulturáltan, részt veszek a gyűléseken, távlati cél kiszorítani a város cégét a képviseletből, én is nézegetem a lakásokat a házban, a tartósan nem itt lakók helyett is intézkedem néha, hogy jókor gondoljanak rám :) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!