A történet röviden. Ha jó az idő akkor szeretem az erkély ajtót nyitva hagyni a friss levegő miatt.
Azonban az alattam lakó szomszéd rászokott a dohányzásra és eléggé zavar a szaga. Beszéltem már vele, hogy nem-e fújná ki oldalra a füstöt és akkor nem hozna be annyit a szél hozzám de semmi nem változott.
Arra gondoltam, hogy van ez az aromás párásító kis szerkezet aminek a kimenetére húznék egy csövet ami lelógatnék hozzá vagy az erkélyen vagy bent az ablakon át leengedném a csövet az ablakáig mert szokott szellőztetni.
Aroma olaj helyett pedig kiáztatott marhatrágyát töltenék bele.
Így ő is megtapasztalhatná azt, hogy milyen amikor olyan szagok vannak a lakásban amit nem akarunk.
Lehet ebből bármi gond ?
2023. máj. 5. 19:03
1/9 anonim válasza:
Nos, ha lefotózza, tudja bizonyítani. Ha nem, akkor maximum letagadod. Azonban igen, lehet belőle gondod. Tudom, milyen utálatos a cigifüst, azonban az az ő lakása, az ő erkélye. Ha cigizni akar, cigizhet. Te viszont ilyet nem csinálhatsz, mert mi jogon teszed, hiszed a saját területén tette, amit.
2023. máj. 5. 19:23
2/9 A kérdező kommentje:
Ilyen alapon akkor ha a csövet nem lógatom le de lefelé irányítom az erkélyemen akkor azzal sincs gond. Így akkor szagolja csak ha rágyújt. Veszek pár palántát is és arra tudom fogni ha panaszkodik a masszív szarszag miatt.
2023. máj. 5. 19:31
3/9 anonim válasza:
Ezt akár meg is teheted.
2023. máj. 5. 19:37
4/9 anonim válasza:
Csak éppen te is szagolod majd a szarszagot is meg a cigifüstöt is.
2023. máj. 5. 19:55
5/9 anonim válasza:
"szeretem az erkély ajtót nyitva hagyni a friss levegő miatt."
"kiáztatott marhatrágyát töltenék bele."
Tehát a friss levegő helyett az áztatott marhatrágyát szagolod majd.
Téged sem az eszedért szeretnek.
(Ha szeretnek egyáltalán?!)
2023. máj. 5. 19:58
6/9 A kérdező kommentje:
Természetesen becsuknám arra az időre az ajtót. Azt hittem ez adja magát de úgy látszik tévedtem.
2023. máj. 5. 21:17
7/9 anonim válasza:
Azért neked kell majd pepecselni a cuccal, a szél visszaviheti a szagot, a cső látványos, nem ajánlom. Én kellemetlenné tenném a helyedben számára a békés cigizés élményét, azzal, hogy én is azt csinálok az erkélyen, amit akarok, pl viráglocsolás, persze jó bőségesen, jusson mindenhová, nem baj, ha lecsöpög, rádióhallgatás, zenehallgatás, stb.
2023. máj. 6. 07:37
8/9 anonim válasza:
Így mulatnak a penelprolik.
2023. máj. 6. 19:53
9/9 A kérdező kommentje:
Nem mulatság ez, inkább bosszú.
Egy panel meg elég drága manapság a fővárosban ezért nem gondolom,hogy van bármi jogod is lenézni meg úgy egyébként is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!