Bukóra fogjátok hagyni éjszakára az ablakot?
Figyelt kérdés
Én igen. Hűvös van még, de ha bukóra teszem, reggelre nem érzem, hogy kellemetlenül hideg lenne, pont kellemes.2023. máj. 2. 20:29
1/19 anonim válasza:
Még nem ,még fűtés megy, nem pocsékoljuk meg azért itt lehűl hidegek a falak éjjel
3/19 anonim válasza:
Éjjelre én is becsukom, de még nyitva van .
4/19 anonim válasza:
Viccen kivül májusba hova fűtessz?
5/19 anonim válasza:
Már minimum egy hete bukón hagyott ablaknál alszunk.
6/19 anonim válasza:
Nálunk már nincs fűtés, eddig is minimumon ment, kifejezetten kellemes meleg tavaszi idő van. Bukóra hagyom az ablakot lehúzott redőnyökkel és szúnyoghálóval, hogy ne settenkedjenek be a rovarok, bár a szúnyogok már elkezdték az akupunktúrás kezelésemet...
7/19 anonim válasza:
4, így van 21-22 fok hogy megy a fűtés őrlángon nappal elég, ez a szoba jégverem nyáron se kell bele klíma olyan hűvös
8/19 anonim válasza:
Szia!
Én kollégiumban vagyok. Akár nyitva is hagyhatnám, mert egyedül vagyok egy szobában, de én úgy nem tudok aludni, mivel városközpontban van a koli, és itt minden percben elmegy egy kocsi, és az zavaró. Ilyenkor még nyitva van, de majd ha lefekszem, már bezárom.
9/19 anonim válasza:
Sosem aludtam nyitott ablaknál, nem tudnék a zajoktól aludni.
10/19 anonim válasza:
Tezsvírem címet is írjá mán hogy hol lesz bukóra hagyva az az ablak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!