Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is fél mostanában az utcán?

Más is fél mostanában az utcán?

Figyelt kérdés
Nagyon sok a balhés ember, nagyon sokat romlott a közbiztonság az utóbbi évben...
2023. máj. 1. 20:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, éjnek idején ne járj a cigánytelepen, aztán majd nem fogsz félni.
2023. máj. 1. 22:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nem félek, de éberebb vagyok már, amikor kevesen vannak az utcán este, pedig jó környéken lakom. Kezd sok lenni errefele az elmebeteg, sajnos nappal is.
2023. máj. 1. 23:49
 23/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem félek, de határozottan többen próbáltak bekóstolni fényes nappal.

Covid alatt legalább csak az éjszakai kijárási tilalom idejében kellett arra számítani, hogy jön Rambo, akinek nincs vesztenivalója, most már nappal is ez van. Illetve, sokkal több csövest/koldust látok, régen mondjuk 1-2 talált meg egy nap, most már nem tudok úgy lemenni boltba, hogy négyen ne próbálnának kunyerálni.

Félni továbbra sem félek, de tényleg érezhetően romlott a közbiztonság, pedig nem a cigánytelepen lakok (bár, laktam ott is, ott érdekes módon mindenki békén hagyott éjjel is).

2023. máj. 1. 23:55
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
Európai szinten kimondottan jó .agyarországon a közbiztonság, ezért szeretnek ide járni bulizni... amúgy 13évvel ezelőtt kiraboltak, utána 3-4éven át markoltam a zsebemben a cs-gázt, de manapság már semmi félelem nincs bennem, de megszokásból ott van a zsebemben a cs.
2023. máj. 2. 09:49
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
Kisvárosban lakom, itt nem félek éjjel 3-kor sem hazamenni gyalog kb másfél km-t. A Blaha aluljárón ellenben fényes nappal se szívesen sétálok át.
2023. máj. 2. 18:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem félek, vannak balhés alakok, de valahogy nem szoktak belém kötni. Kikerülöm őket, rájuk sem nézek.

Vannak most itt rokonaim Floridából, azt mondják itt sokkal inkább biztonságban érzik magukat az utcán mint otthon. Én nem tudom, mert Amerikában soha nem voltam, de érdekes volt hallani. (Pesti nő vagyok.)

2023. máj. 2. 21:31
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de inkább a kóbor kityák miatt. A sok barom gazda kiengedi őket/nem javítják meg a kerítésüket és az utcán szaladgálnak a dögök.
2023. máj. 3. 11:55
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
A kutyák területvédő állatok, idegen területen nagyon ritkán támadnak, nem kell tőlük félni.
2023. máj. 3. 12:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Már támadtak meg biciklizés közben
2023. máj. 3. 14:59
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha már kutyáknál tartunk! Anyámat pár hónapja rángatta le egy kutya a bicikliről! Elborul eltört a csuklója, műtötték! Szerencséje hogy kocsival meg álltak és elkergették a kutyákat mert a földön feküdt lehet szét is marcangolták volna!
2023. máj. 3. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!