Más is fél mostanában az utcán?
Figyelt kérdés
Nagyon sok a balhés ember, nagyon sokat romlott a közbiztonság az utóbbi évben...2023. máj. 1. 20:23
12/31 anonim válasza:
Dehogy, itt béke van, Viktor megvéd.
14/31 anonim válasza:
Én az autóktól szoktam inkább kicsit félni, hogy nehogy valamelyik barom elüssön, amikor reggelte biciklivel megyek :)
15/31 anonim válasza:
#8:
Talán el kéne akkor költözni a Nyóckerből, anyukám.
16/31 anonim válasza:
Oké akkor a te kedvedért elköltözöm a szüleimmel együtt akik már 20 éve itt laknakm
17/31 anonim válasza:
Nem félek bár fiú vagyok! Hétvégente nem egyszer volt hogy részegen mentem haza de hála istennek semmi se volt sosem! Pedig akkor még sebezhetőbb az ember!
18/31 anonim válasza:
Az utcára közterületként tekintek, tudok normálisan viselkedni úgy hogy megőrzöm az egyéniségem. Kés mindig van nálam.
19/31 anonim válasza:
Nőként ha munkából megyek haza sötétben,este 20 óra után. Igen, félek.
20/31 anonim válasza:
Attól függ hol. Itt Veszprémben bármikor megyek bármerre félelem nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!