Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért hiszik sokan,hogy 30...

Miért hiszik sokan,hogy 30 millió egy kunyhóra sem elég?

Figyelt kérdés

Rengeteg 20 millió alatti ingatlan van meghirdetve vidéken. Az ingatlan.com nagyon szép,nagy kertes házakat listázott ki nekem ez alatt az ár alatt, Budapesttől 80-90 kilometerre.

Még ha 12-13 millióért vesz valaki,és ráfordít még 5 milliót,akkor is jó üzletet kötött.

Ilyen is van. Sok

Tele a facebook olyan emberekkel,akik ezt az egész temát elengedik azzal, hogy "úgysem lesz nekem 40 millióm,márpedig egy kerti budi is már ennyi az isten háta mögötti falukban is"

Szerintem ez így baromság.

Hajlok arra,ahogy az ingatlanárak az egekben vannak,de nem gondolom,hogy csak a belpesti lakások,dunakanyar melletti szentendrei,váci házak a megugrandó léc egy ember életében.

2023. máj. 1. 08:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Oke. Anyukam panellakasa 40 millio, es nem hagyna ott az eletszinvonalat tornacos kacsalabas munkanelkulis, ciganysoros, haziorvos, kozlekedes es bolt nelkuli eletert.
2023. máj. 1. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Megyeszékhely mellett,falun 28-50 körül álruljak a hazakat.Igaz,aki ide jön az nem tudja,hogy még 18 milliót se ér a 28 millios.De volt 5 millioért is.Azt simßn ellehetett volna duplájáért adni ugy,hogy nem nyúl hozzá az ember.Amugy vannak még olcsó házak,jó állapotban nem a világ végén.
2023. máj. 2. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!