Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem parasztság órákon át...

Nem parasztság órákon át füvet nyírni szombat délután?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 17:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
Sose értettem,akit ezek a zajok zavarnak minek költözik falura vagy kertes övezetbe.Vagy amikor a sok hülye városi olyan ház mellé kőltözik,ahol jószág van.Meg amikor végig húzzák a kutyát az utcán amikor kivihetnék a rétre setáltatni.
2023. ápr. 29. 21:53
 22/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem, de ha nem óriási a kertje, akkor az furcsa, hogy mit piszmog vele órákon át. Ha nagyon zavar, próbálj vele az időpontról egyezkedni.
2023. ápr. 30. 07:49
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem értem,hogy 2-3-4 hetente egyszer egy szombat délután nem bírod ki,hogy nyírja a füvet a szomszéd?? Aki dolgozik hétköznap még is mikor nyírja le?? hétköznap hajnal 6 kor munka előtt vagy este 19 óra után munka után??

Aki nem bír ki ennyi zajt az költözzön lakatlan szigetre.

2023. ápr. 30. 10:52
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

Szombaton mi ezzel a baj? Csukd be az ablakot, ha zavar.

A frissen vágott fű illata egyébként is csodás.

2023. ápr. 30. 13:30
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Nem mindenki mereszti otthon a seggét minden nap, mint te. Valaki csak szombat délután ér rá
2023. ápr. 30. 15:40
 26/29 anonim ***** válasza:
45%
Budapest brlvarosaban a koruton tarsashazban ilyenkor IS siri csend van. Tehat koltozz el egy belvarosi tarsashazba. Itt kepen latunk fuvet vagy acigiben..😂 De csend van.
2023. ápr. 30. 18:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Nálunk most is nyírják két házzal arrébb, de onnan tudom csak, hogy kint voltam, mert a házban nem is hallani. Ha nem rendszeres, szerintem ki lehet bírni!
2023. máj. 1. 14:49
 28/29 anonim ***** válasza:
51%

Az a parasztság, ha nem segítesz;)

Miféle szomszéd a lusta féle...pfff

2023. máj. 2. 14:38
 29/29 anonim ***** válasza:
2# meg kérdezhetem hogy hol laksz? ezeket kicsit tulzásnak érzem az önkormányzatotok részéről
2023. máj. 2. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!