Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A rohadék ellopta a csomagomat...

A rohadék ellopta a csomagomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

írtam a kiszállítónak, de fotóval igazolta,hogy kiszállította. (Csomag a földön a lábtorlőn). Már többször volt rá pelda, szerintem tudom,hogy melyik szomszéd volt aki tagad a rohadék!!! Kiírtam a földszinten a faliújságra,hogy aki ellopja a csomagom annak legközelebb eltöröm a karját!

Mi mást tudok még tenni? Társasházba tegyek ki kamerát az ajtóm fölé? Érdekes lenne. Csengő esetleg ami mozgasérzékelős.

2023. ápr. 28. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Rakj ki egy szamkodos postaladat vagy dobozt,amit afalra/ajtodra rogzitettel . Beteszi a csomit es razarja a zarat. Te meg a koddal kinyitod.

Amugy meg tehetsz kamerat. Itt meg az utcara is kamerat tesz a csendhaborito mocskos kocsmatulaj,pedig torvenyellenes kozteruletre iranyitani kamerat maganszemelynek.

2023. ápr. 28. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:
" torvenyellenes kozteruletre iranyitani kamerat maganszemelynek" Komoly? Mi a meghatarozott tavolsag?
2023. ápr. 28. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Aliexpressről rendelés sajnos nem utánvétes. :-( Amit nekem lábtörlőre tett le a postás, azt Vateráról rendeltem előre fizetéssel, szerencsére nem tűnt el, de azért na...
2023. ápr. 28. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy utánvéttel rendelj, vagy posta pontra kérd.

Amúgy a kézbesítő felelős ilyenkor a csomag átadásáért. Én simán panaszt tennék ellene, hogy nem adta át a csomagot. És k..vára nem érdekelne, hol hagyta. A lényeg, hogy nekem nem adta át.

Egyébként is simán lehet, hogy VALÓBAN a kézbesítő lopta el.

2023. ápr. 28. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

#5:

Aztán majd küldj neki virágot a sittre, agresszív barom.

2023. ápr. 28. 14:26
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Amerikába divat ez a lábtörlőre teszik és a járókelő meg szomszéd lenyúlja...:D Sosem fizetek csak utánvétellel az a biztos! Olyan oldalról alapból nem rendelek ahol nincs ilyen lehetőség!
2023. ápr. 28. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer csald tőrbe a nyomorultat.

Kapd el akció közben, esetleg kamerázd le és irány a rendőrség.

2023. ápr. 29. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

Kérd inkább csomagpontra vagy autómatába,mert egyre több ilyen lehetőség van. Vagy olyan családtag,barát munkahelyére aki ott áttudja venni.

Én mindig melóhelyre kérek mindent,de van hogy nem minden nap dolgozunk akkor meg vagy autómatába vagy csomagpontra kérem.

2023. ápr. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!