Dpd fogja hozni a csomagomat, de nem fogjuk tudni atvenni. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nos en mar vagy fel eve nem kapok emailt es nem is hivnak mielott hoznak a csomagom szval ez nem opció. Azt szeretnem ha a csomagponton atvehetnem, es nem szallitanak ki, felesleges, mert ugysem lesz otthon senki. Valakivel volt mar ilyen? Ha irok nekik, foglalkoznak ezzel?2021. okt. 17. 14:21
1/6 anonim válasza:
Írj nekik!
Nincsen meg a száma? Én multkor felhívtam,hoyg nem vagyok otthon,vagy írsz sms-t
2/6 anonim válasza:
Hívd föl a hozzád legközelebb eső Dpd depót.
Én egyszer ott vettem át, mert a futár folyamat arra hivatkozott hogy nem vagyok elérhető, és már majdnem visszaküldték.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha e-mailben leirom nekik a csomagszámot es megkerem hogy hagyjak a depoban az ugy jo?
2021. okt. 17. 14:37
4/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam az oldalon h 2x megpróbálják kiszállítani, utana 5 napig a csomagponton at lehet venni. De inkabb szólnék h ne szállítgassák, felesleges, hagyják ott
2021. okt. 17. 14:40
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, koszonom
2021. okt. 17. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!