Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jogosan szól a szomszéd,hogy...

Jogosan szól a szomszéd,hogy a biciklimet a korláthoz kötöttem ki?

Figyelt kérdés
4 emeletes panel és a földszinten szoktam kikötni a korláthoz,mert nincs hely a tárolóba. nem akadályozza a kozlekedést. Egy pár szomszédnak mégis zavarja a szemét. Ha felvinném a 3.ra akkor meg az lenne,hogy biztosan lehúzom a gumival a falat. Már látom előre...
2023. ápr. 28. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:/

szoval cipelhetem fel az emeletre..hat ez f@sz@

2023. ápr. 28. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha a lakóközösség konstruktív lenne (ami rendkívül ritka), akkor az első kérdés az lenne, hogyan lehetne lehetővé tenni, hogy mindenki, aki akarja, a tárolóban tarthassa a biciklijét. Ha tényleg csak használatban levő biciklit tárolnak benne, és úgy sem férnek el, akkor hogyan lehetne más helyiséget erre felszabadítani.

Kérdés az is, tartozik-e a lakásokhoz saját pincerekesz. Ha igen, én pl. ott tartanám a sajátomat. Persze az ember ezer más dolgot is szeretne tárolni, szóval elhiszem, hogy sokaknak nem férne be oda a biciklijük.

Mindenesetre az akadékoskodó lakót azért megkérdezném, hogy milyen javaslata lenne a tárolásra, ha a direkt erre készült tárolóba már nem fér be a biciklim. És kerek-perec megmondanám, hogy nem azért rakom oda, hogy őt bosszantsam, hanem, mert nem tudok jobb helyet találni neki.

2023. ápr. 28. 13:42
 13/19 A kérdező kommentje:

"nem erdekel!!!csak tuntesd el innen!!!" - volt a valasza mikor megkerdeztem

Majd durcas gyerek modjara hatat forditott es felment az emeletre.

2023. ápr. 28. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Huh.. hát ilyenekkel tényleg nem lehet semmit se kezdeni...

Egyébként egyszer matekból korrepetáltam egy lányt, aki panellakásban lakott. A javaslatára nem kint hagytuk a bicajomat, hanem bevittük és olyan helyre tettük, ahol senkinek se lehetett útban. Egy órával később, mikor lementem, ki volt szedve az egyik kerékből a szelepgumi. A lány mondta, hogy még sejtése is van, ki tehette. Szerencsére a közelben volt egy bicikliszerviz, még nyitva volt, együtt elmentünk oda, ott adtak alkatrészt, fel is rakták, a lány meg kifizette.

Szomorú, de Magyarországon sok ilyen suttyó él.

Szóval tartani lehet tőle, hogy egyszer a te biciklidet is meg fogja rongálni az illető.

2023. ápr. 28. 13:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Szomorú, de Magyarországon sok ilyen suttyó él.

...Igaz! Parkoló automrol leszedte valaki a hatso ablaktorlo lapatrol a gumit. Nem torte le, csak lelopta a gumit.

2023. ápr. 28. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
De milyen suttyó basszus? Te teszed a biciklid arra a helyre ahová nem szabad. Mi van a tárolóval/pincével? Nem fizetnél bérleti díjat azért hogy a biciklid ott tartsd vagy mi?
2023. ápr. 28. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Amikor viszed fel az emeletre, a kerekét mindig verd oda az ajtójához hogy érezze a törődést.
2023. máj. 3. 12:31
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem, a pincebe nincs annyi hely es kozos pincek vannak, nem akarom hogy eltunjon vagy valaki megrongalja.

A szomszed azota bekussolt. Kibszasbol neha odarakom a zsak szemetunket az ajtaja ele. Tobbnyire pisas szaros tengerimalac forgácsot. Abba nincs lakcimet igazolo "bármi".Igen a zsák aljára vágtam egy lyukat hogyha felemeli legyen néha meglepetés. Tudja,hogy kivel NE szorakozzon!

Azert vagyok ilyen vagany,mert tudom,hogy fent a lakasba biztonsagba van a biciklim. Nem tudja megbosszulni. Nem hiszem,hogy az 1.rol fel fog jonni hozzank az emeletre.

2023. máj. 3. 12:37
 19/19 anonim ***** válasza:
"Szomorú, de Magyarországon sok ilyen suttyó él."
2023. máj. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!