Jogosan szól a szomszéd,hogy a biciklimet a korláthoz kötöttem ki?
:/
szoval cipelhetem fel az emeletre..hat ez f@sz@
Mondjuk, ha a lakóközösség konstruktív lenne (ami rendkívül ritka), akkor az első kérdés az lenne, hogyan lehetne lehetővé tenni, hogy mindenki, aki akarja, a tárolóban tarthassa a biciklijét. Ha tényleg csak használatban levő biciklit tárolnak benne, és úgy sem férnek el, akkor hogyan lehetne más helyiséget erre felszabadítani.
Kérdés az is, tartozik-e a lakásokhoz saját pincerekesz. Ha igen, én pl. ott tartanám a sajátomat. Persze az ember ezer más dolgot is szeretne tárolni, szóval elhiszem, hogy sokaknak nem férne be oda a biciklijük.
Mindenesetre az akadékoskodó lakót azért megkérdezném, hogy milyen javaslata lenne a tárolásra, ha a direkt erre készült tárolóba már nem fér be a biciklim. És kerek-perec megmondanám, hogy nem azért rakom oda, hogy őt bosszantsam, hanem, mert nem tudok jobb helyet találni neki.
"nem erdekel!!!csak tuntesd el innen!!!" - volt a valasza mikor megkerdeztem
Majd durcas gyerek modjara hatat forditott es felment az emeletre.
Huh.. hát ilyenekkel tényleg nem lehet semmit se kezdeni...
Egyébként egyszer matekból korrepetáltam egy lányt, aki panellakásban lakott. A javaslatára nem kint hagytuk a bicajomat, hanem bevittük és olyan helyre tettük, ahol senkinek se lehetett útban. Egy órával később, mikor lementem, ki volt szedve az egyik kerékből a szelepgumi. A lány mondta, hogy még sejtése is van, ki tehette. Szerencsére a közelben volt egy bicikliszerviz, még nyitva volt, együtt elmentünk oda, ott adtak alkatrészt, fel is rakták, a lány meg kifizette.
Szomorú, de Magyarországon sok ilyen suttyó él.
Szóval tartani lehet tőle, hogy egyszer a te biciklidet is meg fogja rongálni az illető.
Szomorú, de Magyarországon sok ilyen suttyó él.
...Igaz! Parkoló automrol leszedte valaki a hatso ablaktorlo lapatrol a gumit. Nem torte le, csak lelopta a gumit.
Nem, a pincebe nincs annyi hely es kozos pincek vannak, nem akarom hogy eltunjon vagy valaki megrongalja.
A szomszed azota bekussolt. Kibszasbol neha odarakom a zsak szemetunket az ajtaja ele. Tobbnyire pisas szaros tengerimalac forgácsot. Abba nincs lakcimet igazolo "bármi".Igen a zsák aljára vágtam egy lyukat hogyha felemeli legyen néha meglepetés. Tudja,hogy kivel NE szorakozzon!
Azert vagyok ilyen vagany,mert tudom,hogy fent a lakasba biztonsagba van a biciklim. Nem tudja megbosszulni. Nem hiszem,hogy az 1.rol fel fog jonni hozzank az emeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!