Tiszaeszlár mennyire élhető település?
Figyelt kérdés
Milyenek az emberek, milyen a közbiztonság, jellemzőek-e a bűncselekmények? Ha valaki jártas arra, írjon!2023. ápr. 9. 22:42
1/7 anonim válasza:
Attól függ hogy a vasvilla melyik végén állsz.
2/7 anonim válasza:
Ott lakom a közelben és nagyon nem ajánlom, tele van c típussal és a környező települések is mind lepukkantak és gettókhoz hasonlítanak.
4/7 anonim válasza:
Mi is ott nezelodunk házat,a tulaj szetint nem sok a cigany. Akkor most igen vagy sem? Van itt olyan aki ott lakik?
5/7 A kérdező kommentje:
Sok a cigány, azt tudom, de nem mindegy, milyenek. Ha a többség normális, nekem ugyan nem számít.
2023. ápr. 12. 22:07
6/7 anonim válasza:
Nem normálisak egyáltalán.
Mondom, én ott lakom a közelben és sok ismerősöm is lakik errefelé, ismerek mentőst, rendőrt is a közelben. Napi szinten járnak oda érdekes esetekhez. Hát minden csak nem normális település.
A helyi általános iskolában pl a szülők machetával járnak reklamálni ha valami nem tetszik nekik. Ez csak egyetlen példa ami a települést illeti. Van rengeteg probléma.
Persze nyilván aki el akarja adni a házát az úgyse fogja azt mondani, hogy problémás a környék mert akkor nem kell majd senkinek a háza.
Úgyhogy én nem ajánlom de te tudod.
7/7 anonim válasza:
A 36-os és a 38-as főút közötti területet még látogatás céljából is kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!