Budapest nagyrésze tényleg elgettósodott, ahol nem érdemes mászkálni egyedül, vagy estefelé?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 16:01
12/15 anonim válasza:
Palyaudvar mellett lakom.
A sokgyerekes szemetnepseg neha es ejjel szokott leginkabb uldogelni a lepcson. Nem lattam odamenni mas jarokelohoz se oket szerencsere.
Szerintem nem veletlen,h a palyaudvar oldalaban szokott lenni egy nagy rendorors. …
14/15 anonim válasza:
Építs már egy kis határozottságot tesa, én 55 kg vagyok és nő, mégsem kóstol be senki éjjelente :D Még a rosszabb környékeken, utcákban se. Már az ember járásán, tartásán látszik, hogy érdemes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!