Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet a probléma ?

Mi lehet a probléma ?

Figyelt kérdés
Szomszéd pasi .... 34 éves...anyuci,apuc mindent a feneke alá tett szó szoros értelmében !!! Kutyás mint én (nekem 2 picivan,neki 1) Ha ne adj isten lent össze futunk rám néz,és látványosan el fordúl,kihúzza magát,mintha bántottam volna vagy le nézne kb ...(egyáltalán nem ismer!!!) mire jó ez a viselkedés? Vagy annyira ki tekeredik a nyaka ,csak ,hogy rám se nézzen véletlen ,mert akkor el kap valami nyavajat !!(egyáltalán semmi bajom csak azért írom ,hogy próbált el képzelni a jelenséget !!!) mire jó ez ??? Miért kell így viselkedni? Soha senki nnem viselkedett így még velem .N30
2023. ápr. 3. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Sikerült a terve, rá gondolsz folyamatosan. Fel akar szedni.
2023. ápr. 3. 06:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...mire jó ez a viselkedés ? Nem vagyok se igénytelen se rút ...nagyon kellemetlen ahogy viselkedik velem pedig okot se adtam rá neki ... ..Volt hogy hátat fordított teljesen ... furcsa
2023. ápr. 3. 07:03
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Vannak ilyen emberek nálunk is hogy nem köszönnek, minden ok nélkül. Nem kell foglalkozni velük.
2023. ápr. 3. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Nem mindegy? Beképzelt. Nekem van ilyen a rokonságomban is.

Egy egyszerű varrónő. Érettségije sincs. Telhesen el van szállva magától. Felcsináltatta magát egy palimadárral, aki Németben dolgozik hogy eltartsa.

Köszönni sem szokott. A saját anyját "nem ismeri fel" az utcán.

Le kell sz4rni az ilyet

2023. ápr. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!