Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért utálják sokan a külföldr...

Miért utálják sokan a külföldre költöző magyarokat?

Figyelt kérdés
Az utálkozók nem nagymagyar narancsok és a dolgozók sem beképzelt vendégmunkások
2023. márc. 27. 05:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Akik az én környezetemben külföldre költöztek magasabbrendűnek tartják magukat az otthonmaradottaknál. Minden témához úgy szólnak hozzá, mintha az ő véleményük többet nyomna a latban, mi meg lemaradott hülyegyerekek lennénk.
2023. márc. 27. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én se értem.

Pár éve költöztem ki külföldre, és a szomszédunkat ez valamiért nagyon zavarta. Eredetileg onnan tudta meg, hogy hallotta, ahogy a kertben beszélgetek erről a szüleimmel, majd másnap amikor összefutott édesapámmal az utcában, erről faggatta, hogy minek megyek ki, hova megyek, mit fogok csinálni és egy rakás olyan dolgot, amihez igazán nem volt semmi köze. Hozzáteszem, sose volt a családom és közte több, mint köszönőviszony. Akárhányszor találkozott a szüleimmel vagy a testvéreimmel, mindig vagy rólam kérdezgetett vagy arról beszélt, hogy Magyarország a legjobb hely, nem is érti, miért menne el bárki. Aztán amikor egyszer összefutott velem... Hűha, olyan előadást adott elő, amíg elsétáltam a házunking, hogy mennyire buta és felelőtlen vagyok, amiért elmegyek, és finoman arra is utalt, hogy esélyesen prostituáltként fogom végezni. Másnap, nem viccelek, kirakott egy magyar zászlót az ablakába, ami addig sose volt ott.

Szerintem van egy réteg, aki egyszerűen irigy, illetve egy másik, aki szélsőséges, és hazaárulásnak gondolja ezt (ami nyilván értelmetlen, no mindegy). Vannak persze tényleg öntelt és nagyzoló emberek, akik arra büszkék, hogy kimennek külföldre (ami szintén értelmetlen), de a tapasztalataim szerint ők egy nagyon szűk réteg.

26/N

2023. márc. 27. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#11: ez mennyire így van. Tök nem releváns kérdésekben is ez van.

Egyszer pl. egy csaj oktatott Greta Thurnberggel kapcsolatban, hogy kik állnak mögötte, hangsúlyozva, hogy ő tudja, mert Németországban lakik. Nem tudta megmagyarázni, ez miért releváns.

2023. márc. 27. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy a 7-es is leírta, egyszerű irigység a fő ok.

A legtöbb magyar egy frusztrált átlag proletár, akinek nem tud, vagy nem is akar kitörni.

Aztán szintén egyetértek a 7-essel abban, hogy jobbára olyanok jönnek haza külföldről, és mesélik, hogy ott sincs kolbászból kerítés, akiknek még a nyelvet sem sikerült elsajátítani, vagy egyáltalán nem volt nekik való egy külföldi demokrácia.

Azért valljuk be az áltag magyar prolinak nem is való, a többség nem úgy megy ki, mint az ismerősöm Belgiumba, hogy alapvetően liberális felfogású + perfekt angolból, franciából. A legtöbb magyarnak inkább Magyarország való, ahogy olyan blődségekkel kábíthatják magukat, hogy „külföldön is vannak problémák, ott sincs kóbászbó a kerítés, ugyanolyanok az emberek” meg a többi hlyeség.

2023. márc. 27. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
en azt gondolom minel hosszabb ideje el az ember kulfoldon annal kevesbe szamit ki mit gondol rola Mo on. en kozel 4 evtized utan totalisan erdektelen vagyok hogy kinek mi a velemenye OTT rolam.
okt. 2. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!