Vasárnap szerintetek bunkóság nagyobb hanggal járó házimunkát végezni?
Figyelt kérdés
Például fűnyírás, favágás, stb.2023. márc. 26. 15:53
11/21 anonim válasza:
Nem bunkóság. Az lenne a bunkóság, ha semmikor nem lenne a munka elvégezve.
Ha pedig a meghatározott hangerő alatt marad az illető, akkor a törvény sem büntetheti, úgyhogy ezt megszívta a sok proli, akiknek büdös a munka. :D
12/21 anonim válasza:
Attól függ, hány órakkar. Azért lehetőleg ne korán reggel, vagy késő este.
13/21 anonim válasza:
Azt csak cigányoknak szabad, mert épp fantasztikus film forgatása megy: A cigányok dolgoznak
14/21 anonim válasza:
hétfő-szombat dolgozom így evidens hogy vasárnap nyírom a füvet.
15/21 anonim válasza:
Igen.Nem véletlenül normális országokban ezért már büntetnek is.
De itt orbanisztánban,ez a menő.
16/21 anonim válasza:
Sokan nem kompatibilisek Európával.
Engem meg akart verni a szomszéd, mert nyugdíjba mentek, és onnantól lesz.rták a megkötött kutyát ami folyamatosan ugatott és én karácsonykor kértem tőlük egy kis csendet.
17/21 anonim válasza:
ugy gondolom, hogyha minden vasarnap akkor igen. viszont ha egyszer kene, es pont raersz mert maskor nem, akkor szabad. persze alapvetoen nem kene, de egyszer belefer ha muszaj
18/21 anonim válasza:
sok itt a bugris kormánypárti úgy látszik..:-D
19/21 anonim válasza:
18 Aranyoskám na ne mond mán, ez biztos?
20/21 anonim válasza:
Szomszédunk Húsvét hétfőn flexelte a kölkeinek a hinta állványt.No comment.
Igazi gyökerek a népek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!