Szabályos egy családi házas lakóövezetben autószerelő műhelyt működtetni?
Figyelt kérdés
A szomszédom maszek autószerelő, és a házánál dolgozik. Egész nap megy a berregés, kalapálás, a kuncsaftokkal való hangos röhögés, még hétvégén is. Rohadt hangos tud lenni. Éjszakás műszak után sajnos esélytelen a pihenés.
Ez valóban megengedett egy lakóövezetben?
2023. márc. 24. 19:28
1/5 anonim válasza:
Ha skótdudázást oktatna magántanárként, az is hangos lenne. Ha kutyája lenne, az is. A szomszédság ilyen. Akinek nem tetszik lakjon tanyán.
2/5 anonim válasza:
Lakóövezetben igen sok helyen tilos hasonló műhelyeket üzemeltetni.
A mi utcánkban is bezárattak egy lakatos műhelyt.
Konkrét választ a helyi jegyzőtől kaphatsz.
3/5 anonim válasza:
Valószínű ha többen panaszt nyújtanának be akkor bezáratnák.
4/5 anonim válasza:
Nekem a szomszédom autószerelő és ez a világ legjobb dolga, mert hétköznap nem vagyok otthon, akkor röhöghet a kuncsaftokkal, délután, este meg hétvégén full csend van, ennél jobb szomszédot nem lehetne kívánni. De ha véletlenül otthon vagyok egyáltalán nem hangos, nem zavar. Sőt a másik szomszédom füvet nyír, kakasai vannak, na az hangos...
5/5 anonim válasza:
Az autószerelő műhely az egyik legrosszabb szomszéd, ugyanis a napi több tucat kuncsaft teljesen leamortizálja a szomszédok házai előtt gondosan ápolt közterületet és pofátlanul beállnak a kapubejáróikba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!