Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hova költöznél, ha bárhová...

Hova költöznél, ha bárhová mehetnél korlátozás nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, anyagi korlátozás nélkül. A Föld melyik országában, városában élnél a legszívesebben?
2023. márc. 22. 14:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Azt hiszem, Finnországban.
2023. márc. 22. 14:07
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Tenerifen :)
2023. márc. 22. 14:11
 3/21 anonim válasza:
93%
Spanyolorszagba lenne idealis Madridban
2023. márc. 22. 14:12
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Budapestre vagy Szolnokra költöznék.

Külföldre csak nyaralni mennék ha lehetne korlátozás nélkül, mégpedig Londonba.

2023. márc. 22. 14:16
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Kanada lett volna, tehnikai okokbol Írország lett.
2023. márc. 22. 14:17
 6/21 anonim válasza:
100%
Én Monacoba költöznék szívesen
2023. márc. 22. 14:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Øyerbe költöznék a legszívesebben. Szép nyugis csendes környék. Tavaly előtt egyszer egy hetet jártam Øyerben és nekem nagyon tetszet.
2023. márc. 22. 14:20
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

United States of America, Los Angeles County - visszatartó erő lenne viszont a forróság és a fegyverviselés

Canada, Toronto agglomerációjában valami kisebb város

Australia valamelyik nagyvárosa vagy annak környéke - visszatartó erő lenne az eklektikus időjárás és a rengeteg csúszó mászó

2023. márc. 22. 14:40
 9/21 anonim ***** válasza:
95%

Németország csendes helyeire (nem belváros), azt preferálják a németek is. Van közbiztonság is, kultúrált értelmiségi szomszédok. Amolyan "gazdagnegyedek".

Közel van a rokonokhoz, gyökerekhez odavissza mászkálni az utódok sem ugy nevelkednének mint vmi "árvák" hogy csak a szüleiket ismerik.

Magyar-német nemzetközi üzletelések is megállják a helyüket és nincs magas szállítási utazási meg vám meg egyéb költségek.

Rendkívül befogadók, egy sima szakrendeléses orvos professzionálisabban és empatikusabban ellát engem mint magyar "bevándorlót", mint itt egy aljas nemtörődöm magánorvos.

Érdemben segítik anyagilag a családokat. Annak ellenére, hogy alacsonyabbak az adók.

Szeretik a magyarokat, ninca rosszhírünk sem.

Meghát németül tudok.

2023. márc. 22. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetném, nem csak egy helyen élnék, hanem több országban (Spanyolország, Új Zéland, Samoa, Kanada, Norvégia, csak, hogy párat említsek), 3-5 évet töltve mindegyikben, vagy ahogy épp érzem. Számomra ez lenne az ideális élet.
2023. márc. 22. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!