Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panellakásoknál tényleg...

Panellakásoknál tényleg minden áthallatszik?

Figyelt kérdés

2023. márc. 12. 21:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem. De ha bárhol a házban fúrnak, az igen.
2023. márc. 12. 21:19
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem, de mi is éppen olyan tévét néztünk ki magunknak, amiről a szomszéd beszélt az előbb a feleségével, - pedig össze sem beszéltünk.
2023. márc. 12. 21:23
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Nagyjából igen, legalábbis nagyon sok minden.
2023. márc. 12. 21:23
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Én csak a wc-ben hallok dolgokat, főleg köhögést.
2023. márc. 12. 21:28
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

Amikor nálunk is van normál alapzaj napközben (TV, zene, főzünk, megy a mosogép vagy mosogatógép, beszélgetünk stb.) akkor extrém zajhatásoktól eltekintve nem hallatszik át semmi. Ha mondjuk csöndben dolgozunk mindketten, akkor azért igen, ilyen átlag hangok is, alsó szomszéd "veszekszik" a játékkal, amivel játszik, valaki tüsszent, gyerekek hangoskodnak, beszélgetős összejövetel van stb.) és persze minden felújítás, fúrás, kalapálás stb. igen.

Éjjel zuhany, wc, köhögés, horkolás és szex hangjai is. :D

2023. márc. 12. 21:39
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Panelban lakom amióta élek és nekem soha nem volt még panaszom extrém zajra.Fúrás,kopácsolás az egyértelműen áthallatszik.Tüsszentés,szex, veszekedés nem viszont,ha valaki fölöttem leejt valamit az igen.Turmix,husi kloffolása is hallatszódik emellett a kutya ugatását is hallom.Zenével nincsen baj,mert a legtöbb lakó nyugdíjas vagy már idősebb.
2023. márc. 12. 21:55
 7/21 anonim ***** válasza:
55%
Én süket vagyok, nem hallok semmit :D
2023. márc. 12. 22:00
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem
2023. márc. 12. 23:33
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem, alap emberi tevékenységek hangjai semennyire (szex, tv, köhögés hasonlók még teljes csendben sem, ahogy fürdőszoba, wc hangok sem). Nyilván a fúrás, kalapálás igen, kutyaugatás is max ha teljes csend van
2023. márc. 13. 07:48
 10/21 anonim ***** válasza:
Nálunk sem, max ha gyerekek szaladgálnak vagy ha fúrnak, kalapálnak. Esetleg hangosabb zene. De beszéd, tv stb egyáltalán.
2023. márc. 13. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!