Mit lehet tenni egy igénytelen szomszéddal?
Koszos az udvara,fém,fa,vas,wc csésze,gáztűzhely, szétzúzott bútorok és még sok kacat van az udvarában.
A kerítésünkre pakolja az összes mocskát és már lassan kidől a szinte új kerítés.
Mit lehet ellene tenni?
Most ez lehet hülyén hangzik, de én próbálnék beszélni vele, valamilyen kompromisszumképes megoldásra jutni, vagy legalább elmondani neki, hogy jöjjön át, nézze meg hogy a lom miatt majdnem kidől a kerítés.
Akár felajánlanám neki hogy segítek arrébb pakolni onnan. Esetleg felajánlanám neki hogy hívok egy konténert és 50-50% arányban kifizetjük.
Ha ennyit se lehet megbeszélni vele, akkor egy feljelentés, vagy önkormányzati felkeresésre csak próbálná valahogy visszaadni a "sérelmet", legalábbis manapság ez a magyar mentalitás a szomszédok között...
Én próbálnék vele beszélni, vagy hogy mutassa meg azt a lomkupacot ami így nyomja a kerítést és találjunk ki valamit közösen.
Segítesz egy kicsit a saját oldaladról a kerítéshez támasztott lomoknak abban, hogy időről-időre visszadőljenek a bolhafészek szomszédod kertjébe.
-Manapság egyre szélsőségesebb az időjárás és az erős széllökések elleni fellépés lehetőségei korlátozottak...
Detto.Az èn szomszédom ugyan ilyen.
Farakás,gally hegyek.Ezer èves oda rohadt levelek és minden is .Plussz jönnek a ràgcsálók.Több ezret költök írtásra.Felajànlottam.,hogy segítünk a menyemmel rendbe tenni,de azt mondta köszi ,nem kell.Majd ő megcsinàlja .Ez volt 2 éve.
Mondtam neki ,hogy lehet hogy téged ez nem zavar ,mert a hàtsó udvarod...viszont amikor kilépek az ajtón ,pont ezt làtom.Undorító.
Nagyon magas kerítésre pedig most nincs pènzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!