Mennyire biztonságos Győr?
Jajj!
Magyarország biztonságos.
Ha Frankfurtba koltoznél, megérteném az aggodalmad.
Azért este 8 után én már találkoztam dílerrel, csak 18 voltam és nem esett le hogy rendőrt kéne hívni!
Péntek este és hétvégén reggel ne nagyon mászkálj mert sok a részeg kötekedő fiatal és vicces de olyanok mint a zombik!😀 Amúgy 27 vagyok, szóval nem vagyok annyira öreg.
Szerintem annyira mint más megyeszékhely - nem mondanám rossznak, de észnél kell lenni. Ritkán tapasztalom hogy másba állnak, már ha nem keresed a bajt, viszont bőven vannak zűrösebb alakok, akik bárhol betalálhatnak.
Főleg a pályaudvarok a kerülendőek, este még inkább. Sok a kéregető, instabil ember.
A Lapos az egy fekete lyuk.
Onnan rendszeresen tűnnek el a kabátok,táskák.
Tudom,hogy lel leszek ezért pontozva,de nekem személy szerint a belső migrációval van a legnagyobb problémám.
Borsod megyéből/vármegyéből kinek hogy tetszik...
ide jönnek dolgozni a borsodiak,megkeresik a 220-240 nettót és azt hiszik,hogy ők az élet királyai.
Üvöltetik a zenét az albérletben,amíg tart a fizetésük a belvárosban isznak üvöltöznek,sörös üvegeket dobálnak,kötözködnek ezek a borsodi "f@sza" gyerekek.
Régebben szerettem Győrnek az éjszakai életét,most már sötétedés után nem is szívesen megyek ki a belvárosba.
És akkor még a bicikli lopásokról, egyéb nyalánkságokról nem is beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!