Nekem is van céges mindenem, igaz nem gyár, és szerintem élő ember nem ismeri Magyarországon a céget rajtunk kívül, de kifejezetten szívesen hordjuk, mert jó cuccok.
2023. febr. 28. 08:05
2/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért zavar téged, hogy ki mit visel? Mi például a Siemensnél dolgozunk (ugyanaz, csak a kis valeo.) 2021-ben helly Hansen kabátot kaptunk, ami szerintem nagyon jó. Én még nem voltam ott 2019-ben, de sokan hordanak
Siemenses táskát is. Mindenki azt vesz fel, amit akar. Nem értem, hogy miért zavar.🙂Kicsit úgy tűnik, te lenézed azt, aki gyárban dolgozik.
2023. febr. 28. 08:36
3/11 anonim válasza:
Ezen logika alapján, te milyen gyártó cuccait hordod és mennyit kapsz a reklámért? 🙄
2023. febr. 28. 08:49
4/11 A kérdező kommentje:
Elég gáz reklámozni hogy gyári munkás vagy.
2023. febr. 28. 09:45
5/11 anonim válasza:
Mert amúgy szégyen, ha valaki gyárban dolgozik?? Nem csak operátorok vannak.
Ott vannak a technikusok, a meos, gépbeállító, műszakvezető stb. Semmi szégyellnivaló nincs benne. Mint írtam, 2021 karácsonyára mindenki helly Hansen kabátot kapott pozitól független. Mindenki hordja.
Ennyi erővel azt sem kéne, mert egységes színű. 😄
2023. febr. 28. 12:05
6/11 A kérdező kommentje:
De szégyen
2023. febr. 28. 13:21
7/11 anonim válasza:
mekkora sznob ez a kérdező
2023. febr. 28. 16:20
8/11 anonim válasza:
Nem, csak Etrah!
2023. febr. 28. 18:14
9/11 anonim válasza:
Akkor kivétel nélkül, akármilyen pozícióban gyárban dolgozni szégyen? Mekkora gyökér vagy.
2023. febr. 28. 22:40
10/11 anonim válasza:
Az en ferjem 20 evig a General Motorsnal dolgozott. rengeteg jo cuccot kapott a dzskitol a sport taskaig piknik keszlettol a horgaszfelszerelesig. O amikor kijottunk (Ausztralia) gyari munkaskent kezdte es kozepvezetokent ment nyugdijba korai nyugdijba mert felszamoltak a ceg itteni leanyvallalatat. Itt meg senkinek se jutott eszebe hogy szegyellje hogy a GM dolgozoja. neked mindegy hogy mondjuk egy osztalyvezetonek van ceges cucca vagy a sor munkasnak? mondjuk itt az a szemlelet uralkodik hogy mindenki munkajara egyforman szukseg van es ennek megfeleloen kapja az ember a fizetest es a megbecsulest is. lehet hogy ezert tart Ausztralia olyan szinten hogy a vilag 5 leggazdagabb orszaga koze tartozik. Magyarorszag pedig.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!