Budapestiek, kerültetek már olyan helyzetbe a fővárosban, amikor kifejezetten megijedtetek, vagy veszélyben éreztétek magatokat?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 23:57
11/20 anonim válasza:
Ritkán, de volt. Nem érdemes estefelé már kóvályogni, kerülni érdemes 1-1 helyet, kerületet, esetleg önvédelmet tanulni jó lenne, vagy személyi riasztót venni.
12/20 anonim válasza:
Amióta Pesten lakom nem volt ilyen
13/20 anonim válasza:
van, hogy néha belémkötnek a redvásbőrűek,de van valami, amivel meg tudom magam védeni
14/20 anonim válasza:
#9 nem próbálnád meg kicsit ezt a testtartást körülírni? Mit jelent ez, hogy megzavarja őket a tájékozódásban? Nagyon érdekesen hangzik, soha nem hallottam erről még.
15/20 anonim válasza:
Bulizós korszakomban egyszer levertek a IX. kerületben este. Amúgy másra nem emlékszem, de akkor lecsaptak, el is aludtam egy kis időre😃
16/20 A kérdező kommentje:
#15 Veszekedtetek valamin, vagy ok nélkül támadt rád? Lett valamilyen büntetőjogi következménye az esetnek?
2023. márc. 7. 00:01
17/20 anonim válasza:
Nem veszekedtünk, szóváltás se volt. Csak egy csoport cigány utánunk szaladt és az egyik kiütött. Nem voltunk nekik szimpatikusak gondolom. Nem lett semmi ügy belőle, nem tettünk feljelentést. Amúgy mi ketten voltunk fiúk.
15#
18/20 A kérdező kommentje:
#17 Az elég kemény. Én a helyetekben biztosan tettem volna feljelentést, mert akár halált okozó testi sértés is lehetett volna belőle. Kitudja máskor mit csinál az ilyen féreg, amit már nem fog élve megúszni az áldozat...
2023. márc. 7. 23:17
19/20 anonim válasza:
Nekem szilveszterkor volt, hogy a Deákon egy idióta a tömegben gyújtotta meg a tűzijátékot, aztán nem dobta fel időben. Szerencsére senki nem sérült meg, de para volt
20/20 anonim válasza:
2013ba-n volt hogy egy csajt elkezdtek zaklatni a 4-6 de egy csapat fiú a segítségére sietett
szintén abban az évben,ősszel késő délután mikor 16 éves voltam valaki kifigyelt a buszról és távolról elkezdett követni
haza fele egy elhagyatott úton kellett volna mennem, de nem mentem és felhívtam anyukámathogy jöjjön értem
moszkvatéren elkezdett valaki este kilenc fele zaklatni hogy majd jól megbasz, de oda jöttek emberek és elüldözték, ez is jó pár éve volt már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!