Milyen Tatabányán élni 2023-ban?
Mennyire vészes az ingázás Budapestre (akár kocsival, akár MÁV-val)?
Vannak jó éttermek, bárok? Mennyire sok a roma (%-ban kifejezve?)
Vannak jobb és rosszabb városrészek. Pl Mésztelepre fehér ember nem megy, csak ha viszik. Kertváros és Felsőgalla vegyes, azon belül is van putri meg normális rész is. Bánhida, Dózsakert, Alsógalla rendben van nagyjából.
Igen, vannak c-ok, lövésem nincs, mekkora %-ban. Egyébként vannak ukránok és kínaiak és egyéb színes bőrűek is.
Maga a város szerintem nem kifejezetten rossz, egy iparváros, ami kis falukból fejlődött ki. Van munkahely az ipari parkban, folyton épülnek új gyárak. A polgi asszony ellenzéki, de a képviselők között a fideszesek vannak többségben, ezért sokszor megy a marakodás közöttük, nehezebben fejlődnek a dolgok.
Kocsival M1-en kb 40-50 perc BP, vasúttal szintén. Én ingáztam, nem volt kifejezetten szar, de nem is szerettem. Van viszont ismerősöm, aki 20+ éve ingázik mindennap.
Éttermek, bárok? Kevés, de azért akad pár hely a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!