Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A pottyantós budik visszajöhet...

A pottyantós budik visszajöhetnek még divatba környezetvédelmi szempontok miatt?

Figyelt kérdés
Nyilván vannak helyek, ahol nem működne pl társasházak, panelek esetén, de kertes házaknál tök jó megoldás lehetne. Most rengeteg tiszta ivóvizet fogyasztunk el az angol wc-kel, ez a jövőben egyre értékesebb erőforrás lesz, nem biztos mindenhol lehet majd pazarolni. Valahogy az őskor óta ez volt a természetes, hogy az ember a sz@rát direkt a földbe jutatta és nem szennyezte el vele az ivóvizet.

2023. febr. 23. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

6

Amit írtam az nem tréfa..Ilyesmire gondoltam:

https://www.youtube.com/watch?v=uWUfMOdy1-c

2023. febr. 24. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

"Valahogy az őskor óta ez volt a természetes"

Az őskori óta az volt a természetes, hogy meghalnak 30-40 évesen, 5 gyerekből 2 éri meg a felnőttkort és nem volt internet sem.

Amúgy most sem a vizet szennyezik, mert alapvetően tisztítva kerül vissza.

2023. febr. 24. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Simán
2023. febr. 24. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Már miért ne működhetne társasházban

Szépen ki lehet alakítani

A régi csatornatendszert picit átépíteni

A társasház sarkába pottyanna és mostantól a soros lakó nem csak a kukát csukná nyitná kimosná hanem a trutykót is ellapatolná

Amúgy sose lesz ilyen mer olyan szintű eü össz3omlást idézne elő hogy olcsóbb a szennyvíztisztító

2023. febr. 24. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Én adnám, ha megvalósul az az álmom, hogy öregkoromra legyen egy olyan házam, mint amiben felnőttem, akkor nekem kerti budim lesz. Nekem annyira chilles volt, hogy egyrészt nem tud eldugulni, másrészt kinn van a kertben, senki nem zavar a dolgom végezte közben. Jelenleg panelban bérelek egy szobát, tudom jól, hogy a lakótársam pláne hallja, ha épp karimáig fosom a wc-t, de még a felettem/alattam lakók is hallják :/ Én is hallom őket.

A magam részéről se antibiotikumot, se fogamzásgátlót, se semmit nem szedek. Nem azért, mert nem kéne, hanem simán nem férek hozzá vidéki lakcímmel, fővárosi lakosként. Szóval szerintem egészséges a kulám.

2023. febr. 24. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!