Kollégám sosem köszön vissza, egy ideje már nem is köszönök neki, erre azt terjeszti hogy egy bunkó nemköszönő sunyi alak vagyok, mi a teendő ilyenkor?
Nekem nem kollegával volt, hanem szomszéddal. Idős házaspár, folyamatosan elfordultak ha megláttak engem vagy tesómat. Ha kint voltak a ház előtt és arra sétàltunk mi is, akkor direkt elkezdték nézni a felhőket...
Egy ideig köszöntem, de elfordultak. Majd gondoltam akkor én is levegőnek nézem őket. Ekkor anyának panaszkodtak, hogy szépen vagyunk nevelve, mert évek óta nem köszönünk nekik.
Gondoltam menjenek a francba.
Olyan szomszédunk is volt később aki kijelentette, hogy levegőnek néz minket. Majd a felesége pattogott, hogy mi nem integetünk nekik ezek után.
Hagyd te is ezt a debilt. A helyedben továbbra sem köszönnék neki. Aki ilyen tuskó, azzal felesleges foglalkozni.Ahogy az első is írja, a többieknek köszönj továbbra is. Vagy mondd meg a többieknek, hogy sosem fogadta a köszönésed, ìgy meguntad.
Elmondanám a többieknek hogy annak köszönök, aki nekem is köszön. Ez a HP sosem fogadta a köszönésem, csak lesett mint a birka.tanuljon meg visszaköszönni, akkor majd újra köszönök neki.
Tuti visszamondják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!