Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kollégám sosem köszön vissza,...

Kollégám sosem köszön vissza, egy ideje már nem is köszönök neki, erre azt terjeszti hogy egy bunkó nemköszönő sunyi alak vagyok, mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Első munkahelyem, egy iroda, fogalmam sincs ilyenkor mit kell tenni :D Fél éve dolgozok itt, az első két hétben mindig ráköszöntem, rám nézett aztán ment tovább kussba. Meguntam, nem köszönök neki, aztán ment panaszkodni mindenkinek hogy mekkora tróger vagyok. Teljesen más munkakörben vagyunk nem veszélyeztetem az ő állását és a munkavégzését.
2023. febr. 20. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, kit izgat.. Ha masoknak koszonsz akkor latjak, h vele van bajod es nem alapbol vagy ilyen
2023. febr. 20. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kollegával volt, hanem szomszéddal. Idős házaspár, folyamatosan elfordultak ha megláttak engem vagy tesómat. Ha kint voltak a ház előtt és arra sétàltunk mi is, akkor direkt elkezdték nézni a felhőket...

Egy ideig köszöntem, de elfordultak. Majd gondoltam akkor én is levegőnek nézem őket. Ekkor anyának panaszkodtak, hogy szépen vagyunk nevelve, mert évek óta nem köszönünk nekik.

Gondoltam menjenek a francba.

Olyan szomszédunk is volt később aki kijelentette, hogy levegőnek néz minket. Majd a felesége pattogott, hogy mi nem integetünk nekik ezek után.

Hagyd te is ezt a debilt. A helyedben továbbra sem köszönnék neki. Aki ilyen tuskó, azzal felesleges foglalkozni.Ahogy az első is írja, a többieknek köszönj továbbra is. Vagy mondd meg a többieknek, hogy sosem fogadta a köszönésed, ìgy meguntad.

2023. febr. 20. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el pár kollégának amit ide is leírtál és csak akkor köszönj annak a kollégának, ha előre köszön.
2023. febr. 20. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, az ő szellemi képessége ennyi.
2023. febr. 20. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen kolléganőm, de ő senkinek se köszön. Ezért aztán mindenki utálja.
2023. febr. 21. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmondanám a többieknek hogy annak köszönök, aki nekem is köszön. Ez a HP sosem fogadta a köszönésem, csak lesett mint a birka.tanuljon meg visszaköszönni, akkor majd újra köszönök neki.

Tuti visszamondják neki.

2023. febr. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!