Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Folyamatosan dübörög a szomszé...

Folyamatosan dübörög a szomszéd mit tegyek?

Figyelt kérdés
A felső szomszéd konkrétan úgy jár mintha mennydörgés , földrengés lenne, konkrétan érezni lehet a rezgést, és egész nap ezt hallgatom hogy düm düm düm düm. Én is kipróbáltam és csak akkor tudok ekkora zajt kelteni hogy ha konkrétan ugrálok. És nem 300kgs emberről van szó..

2023. febr. 11. 16:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Felettünk is ugyanez ment hónapokon át. 2 hülye p*csáról van szó, akik nem ismerik a kulturált közlekedés és a papucs fogalmát. Egy idő után meguntuk és felmentünk, de még az ajtót se merték kinyitni, így jobb híján jeleztük a gondnoknak, aki szólt nekik. Persze ment a sajnálkozás, hogy jaj hát ők nem akartak zavarni blabla, mégsem változott semmi. Ekkor megint felmentünk, de ismét nem nyitottak ajtót. Megelégeltük és végül a tulajt hívtuk fel, hogy minősíthetetlen, amit művelnek az albérlői és legyen kedves szólni nekik, hogy vegyenek fel egy gumis talpú papucsot, nem hiszem hogy ez annyira megugorhatatlan kérés lenne, ha kell kifizetjük mi, csak vegyék végre fel. Na ezután jött el a megváltás, hála istennek a dübörgés megszűnt.

Elkeserítő és egyben felháborító is, hogy egy pár ezer forintos papucs és minimális odafigyelés megoldaná rengeteg ember problémáját (mert hogy nagyon sokan szenvednek az állandó fejük fölötti dübörgéstől), sokan mégsem képesek ennyire sem, mert hát nehogymá’, na de ha őket zavarod valamivel, akkor egyből megy a hiszti.

Próbáltál velük beszélni? Első körben ezt javasolnám, aztán ha ez nem vezet célra, akkor gondnok/közös képviselő, ha meg albérlők, akkor a tulajnak szólj! Általában a tulajok sem szeretik a fejfájást meg ha panasz van a lakóira. Plusz az valahogy hatásosabb szokott lenni, ha a tulaj szól rájuk. Ha engem hívna fel az egyik szomszéd, hogy gond van az albérlőimmel, mert pl derogál papucsot húzniuk, biztosan azon lennék, hogy megoldjam és semmiképp nem hagynám, hogy mások nyugalmát indokolatlanul zavarják!

2023. febr. 11. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Beszélj vele szépen. Mi vettünk szomszédnak öntapadós filcpárnát székek aljára, mert még éjszaka is azt húzkodják. Rémes, hogy ilyen apróságokért könyörögni kell.
2023. febr. 11. 21:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző lakásban egy hiperaktív gyerek lakott felettem aki konkrétan éjjel-nappal ugrált. Mivel megvették a lakást így aligha ért volna bármit ha szólok emiatt, meg amúgy is, gyerekről van szó, mindenki legyint miattuk. Pedig én 3 műszakban gürizek és tök jó lenne legalább hétvégén pihenni, de az én "érdekeim" senkit sem érdekelnek. Elköltöztem.

Most egy csaj lakik felettem de az előző lakás miatt talán érzékenyebb vagyok a zajra mint kellene. Nem túlzottan kövér de iszonyatosan dübörög, furcsa, hogy ezt ő maga nem hallja. Szóval hasonló cipőben járok mint te. Tesóm azt tanácsolta vegyek neki én is papucsot, de nem tudom, kicsit fogyatékosnak tűnik a csaj, beszél magában meg a rádiót is bömbölteti a kocsiban, lehet nagyot is hall.

Már megbékéltem a dologgal, mert ő legalább dolgozik és nem mindig vagyunk együtt itthon szóval legalább van néhány órám amikor csend és nyugalom van.

2023. febr. 11. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen a panelos élet sajnos.Én is panelban nőttem fel,de vannak zajok amiket nem lehet megszokni vagy eltűrni.Mellettem a kutya ugat,ha este jövök haza,nagyobb hangzavar van,megy vagy jön föl,porszívó,mosógép működése is hallatszódik,sétálnak kint a lépcsőházban hangosan és még sorolhatnám.Hozzá kell szokni.
2023. febr. 11. 23:47
 15/16 anonim válasza:
37%

Akkor én eddig szerencsésnek mondhatom magam. Korábban 8 szintes panel 4.emeletén laktam. Semmi zaj, se föntről sem oldalról. 6 lakás egy szinten. Olykor szembe szomszéd kiskutyája ugatott de még az is arányos volt.

Most 4emeletes tégla lakás vagy betonblokkos de tuti nem panel. 1970-ben épült. Itt olyan síri csend van mintha a lépcsőházba található 15 lakás mind üres lenne.

2023. febr. 13. 21:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta kérdező? Enyhült a probléma?
2023. márc. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!