Manapság egyedülállóként Debrecenben mennyiből lehet fenntartani egy albérletet?
Most készülök elköltözni a szüleimtől, megnéztem az albérleti árakat, 100-110 ezer forint alatt nem lehet már albérletet találni. Akik egyedülállóként élnek, főként az ő véleményük érdekelne, hogy albérleten, rezsin, + közös költségeken kívül mennyit költötök havonta? Kb. mekkora fizetés szükséges hogy az ember egyedül fent tudja tartani magát? Tudom ez a legrosszabb mivel a költségek nem oszlanak meg, de lakótársban azért nem gondolkodok mert elég introvertált, zárkózott vagyok, idegen embereket pedig nem tudnék beengedni, közel engedni ennyire a személyes életterembe.
Előre is köszönöm a válaszokat!
9-es, már nem tervezek párkapcsolatot, nem vagyok már olyan fiatal, a 30-as éveim végén járok, csak sajnos eddig nem volt olyan munkám amiből fent tudtam volna tartani magamat. Erre a garantált bérminimum mindig is kevés volt. Viszont idén diplomáztam így kicsit jobb lehetőségeim vannak és már nem csak olyan munkák jöhetnek szóba ami garantált bérminimumot fizet. De ettől függetlenül egyedül vagyok és egyedül maradok. Ezért hangsúlyoztam ki a kérdésben hogy egyedülállóként számolva hogy alakulnak a kiadások és a költségek. Azt tudom hogy aki párkapcsolatban, házasságban él, sokkal könnyebb helyzetben van, hiszen két fizetésre megoszlanak a költségek de az én esetemben ez nem így van.
10-es köszönöm a megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!