Nyugat-magyarországon mennyire jelentenek problémát a kelet-magyarországri „bevándorlók“?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy nem nagyon tudnak viselkedni? Beilleszkedni? Isznak a dohány boltok előtt, kiabálnak, ilyesmik?2023. febr. 9. 05:12
21/43 A kérdező kommentje:
Hahaha max nyaralni, mert nekünk 3 havi fizu ott egy ház
2023. máj. 28. 12:50
22/43 anonim válasza:
Még mindig nincs olyan h keletiek de oké.
23/43 A kérdező kommentje:
22-es miért is nincs? Kelet-Magyarországon élők szerinted nem keletiek??? Dunától keletre szerinted kik laknak? Nyugat-magyarországiak? :S
2023. máj. 28. 20:51
25/43 anonim válasza:
akkor csak apátistván falvának legnyugatibb részén élő magyarok nyugatiak mert onnan minden magyar település keletre van a kérdező logikája szerint
26/43 A kérdező kommentje:
25ös nem nagyon érted mi az ami a dunától keletre van ugye? :)
2023. máj. 29. 21:18
27/43 anonim válasza:
hát a földrajzi határoknak semmi köze ahhoz hogy ki keleti meg ki nem én borsodi vagyok vagyis északi a szegediek meg déliek a pestiek közép mo-iak a pécsiek is déliek a soproniak nyugatiak a debreceniek meg keletiek alap föci
28/43 anonim válasza:
debrecenieket is hallottam magukat vadkelet-ezni, mikor nekünk szabolcsban inkább az észak-keletre gondolnak sokan ha keletről beszélünk. de pl ha említünk egy olyat hogy lenn délen, akkor ott ugyanúgy beletartozik dunán innen és túli "dél" mert hozzánk képest ott van :)
29/43 anonim válasza:
Főleg csóri szakmunkasok vándorolnak. Hát szegényeknek ez jutott csak a rabszolgaság.
30/43 anonim válasza:
21# 3 havi ,pár milla kölcsönnel max😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!