Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nyugat-magyarországon mennyire...

Nyugat-magyarországon mennyire jelentenek problémát a kelet-magyarországri „bevándorlók“?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy nem nagyon tudnak viselkedni? Beilleszkedni? Isznak a dohány boltok előtt, kiabálnak, ilyesmik?

2023. febr. 9. 05:12
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
"A vándorlási folyamatok legnagyobb nyertesének Pest vármegye számított, míg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye népességmegtartó ereje volt a leggyengébb." Erről ennyit. :D
2023. febr. 16. 11:42
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Szabolcsi vagyok, rendszeresen hívogatnak álláshirdetésekben innen sokakat nyugatra, nagy csábítóerő a kicsivel több pénz. nekem is volt a városból aki elment az Audi gyárba, ország másik végébe melózni, mert itt tényleg elég korlátozottak a lehetőségek. ő biztos hogy nem jelent problémát, itt is gyárban tolta, ott is azt űzi, tisztességes fehér ember. attól hogy itt megszokott hogy a környezetedben kb. ugyanannyi kisebbségit is látsz utcán mint fehéret, egyáltalán nem mindenki vállalhatatlan viselkedésű. kicsapongás pedig bárhol megvan, nem lehet általánosítani arra hogy na, ez keletről jött
2023. márc. 20. 20:34
 13/43 A kérdező kommentje:
12-es korrekt, koszi!
2023. márc. 20. 21:10
 14/43 anonim ***** válasza:
80%

Olvasom a kérdést, és nem értem.

A Dunántúliak azt hiszik, hogy "Kelet-Mo." putri, a "keletiek" meg hogy a Dunántúl az Svájc.

Hát Dunántúliként, meg "Keletet" ismerve én élőben ezen kiakadok, meg okfejtek, dehát ok, ez a GYIK. :D

A Dunántúlon szép számmal vannak olyan megyék amik lassan lassan erik a "Keletieket", járáso, vidékek terén meg már túlszárnyalók is vannak.

Szomszédos megyében 1 darab munkahely nincs szinte.

Tolnában meg ha nem lenne ott Paks, már senki nem lenne abban a megyében, nyuggereket leszámítva persze.

Az a tévképzet, ami gyakorin itt megjelenik a Dunántúlra nézve főleg melóhely szempontjából az ténylegesen, sokszor Győr-Moson-Sopronra irányul. Az a térség tényleg kiemelkedik magyar viszonylatban.

Ottaniakat meg megtudom érteni. Főleg a középosztályt, mert pl. Sopron nem akkora embertömegre, meg ingázókra lett méretezve.

Viszont ez a Dunántúl Svájc, a nemlétező "Kelet Mo." meg putri. Ez nem igaz. - Munkahely szempontjából meg főleg nem.

Koszhatt, kizsákmányoló multik mindenhol vannak szétszórva.

Ausztria közelsége dob igazából azon a térségen.

2023. ápr. 4. 16:38
 15/43 anonim ***** válasza:
68%

átlag nyugat mo-i faszparaszt kérdését olvashattuk.

tudod kisrigó sok kelet magyarországi jobb ember mint ti valaha is lesztek.

menyj csak ausztriába dolgozni szopni günter f@szát és flexelj hogy milyen kicseszett jól keresel csak épp egy aljadék ember l

2023. ápr. 25. 21:40
 16/43 anonim ***** válasza:
93%
leszel
2023. ápr. 25. 21:40
 17/43 A kérdező kommentje:
2023. máj. 28. 07:39
 18/43 A kérdező kommentje:
Miért leszek aljadék ember? Mert több pénzem lesz mint a keletieknek? Nem nagyon értem…
2023. máj. 28. 07:40
 19/43 anonim ***** válasza:
azért amiért te minket ócsárolsz
2023. máj. 28. 12:42
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
a linkedbe pedig az írják hogy ti nyugati bevándorlók jösztök az északi és keleti falvakba
2023. máj. 28. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!