Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hány méteres kerítés a tuti...

Hány méteres kerítés a tuti és betörésbiztos?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy limitálva van, de akkor is, mi tartja vissza legonkább afkalap gonosztevőket? Azt belekalkulálják, hogy ki is kell venni valahogy a szalyrét?
2023. febr. 6. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2m környéki drótkerítés befuttatva valami jó tüskés bokorral.
2023. febr. 7. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
2,7 méter a megengedett, építési engedély nélkül. De ha van helyed vegyél akácpalántákat 15-30 ft, 1 év és 2 méter magas, aztán kötözöd meg metszed, bírja. Nincs az az elszánt betörő aki azon átmegy. Akit szúrt beg akáctüske az tudja, nem sima szúrás. rettentő fájdalmas, és veszélyes is.
2023. febr. 11. 15:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Nálunk 2,2 a max. de ez az akácos ötlet király. 2méteres kerítés, belül sűrű akác!
2023. febr. 11. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Onnan tudom, hogy 5 éve vettem 500 db akácvesszőt potom 10000ft ért, tehát filléres . Igaz az enyémek 6-7 méteresek már De sövénynek is van egy darab, bírja a metszést. a tüskékkel meg volt dolgom, iszonyú fájdalmat okor egy hétig is. szóval azon betörő nem megy át. Ordítva menekül.
2023. febr. 12. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!