Hány méteres kerítés a tuti és betörésbiztos?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy limitálva van, de akkor is, mi tartja vissza legonkább afkalap gonosztevőket? Azt belekalkulálják, hogy ki is kell venni valahogy a szalyrét?2023. febr. 6. 00:16
11/14 anonim válasza:
2m környéki drótkerítés befuttatva valami jó tüskés bokorral.
12/14 anonim válasza:
2,7 méter a megengedett, építési engedély nélkül. De ha van helyed vegyél akácpalántákat 15-30 ft, 1 év és 2 méter magas, aztán kötözöd meg metszed, bírja. Nincs az az elszánt betörő aki azon átmegy. Akit szúrt beg akáctüske az tudja, nem sima szúrás. rettentő fájdalmas, és veszélyes is.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Nálunk 2,2 a max. de ez az akácos ötlet király. 2méteres kerítés, belül sűrű akác!
2023. febr. 11. 15:18
14/14 anonim válasza:
Onnan tudom, hogy 5 éve vettem 500 db akácvesszőt potom 10000ft ért, tehát filléres . Igaz az enyémek 6-7 méteresek már De sövénynek is van egy darab, bírja a metszést. a tüskékkel meg volt dolgom, iszonyú fájdalmat okor egy hétig is. szóval azon betörő nem megy át. Ordítva menekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!