Pestre költözve érdemes beszerezni egy gáz sprayt?
Sokat tömegközelekedek majd, főleg metro, sokszor kell majd aluljárókban átszállnom. Érdemes?
Vagy hogyan védjem ki kevésbé drasztikusan a “fura” alakokat. Hallottam, hogy szinte folyton beleállnak az emberbe, beszólogatnak. Ok, ezért még nem fújnék, csak ha nagyon nem hagynának békén, vagy bántani akarnának.
23/n
Szerintem egész Magyarország területén kellene önvédelmi eszközt viselned.
De a kérdésedre válaszolva: szerintem nem kell. Arra vigyázz, hogyha önvédelmi eszköz van nálad, hamarabb is előveheted, mint kellene és akkor nagyobb baj lesz, mintha elszaladtál volna.
Én a helyedben akkor inkább már krav-maga önvédelmi sportra iratkoznék be. Ők megtanítanak téged arra, hogyan iktass ki férfiakat.
Sosem laktam Pesten, nem tudom mi a helyzet. Csak hallok fura szitukat.
Vidéki kisvárosban élek, egy két füttyögetésen kívül még semmiféle atrocitás sem ért.
Azért nem hülyeség, főleg, ha este is közlekedsz. Lehet nem kell majd használni, de ad valamennyi biztonság érzetet. Persze könnyen elérhető helyen kell tartani.
De ha durvább környéken közlekedik az ember, határozottan kell menni, a kéregetőknek stb., nem megállni, figyelmen kívül hagyni őket.
A deák egyébként mennyire durva környék?
Ott kell majd átszállnom, meg a Keletinél.
3
Az első két mondatod ellentmond egymásnak eléggé. Most akkor kell vagy nem szerinted?
Illetve szerintem egy civil nő, aki elment egy két önvédelmi órára, találkozna néhány bicskás alakkal, hát nem tudom hogy iktatná ki őket. Ilyenkor inkább menekülni kell, mint leállni verekedni.
Fulhallgato a fulbe!
Vagy olcso butatelefon legyen a kezedbe es telefonalsz rajta.
Nincs semmi problema pesten. Csinos fiatal nokent egyedul kozlekedek siman ejjel a deakon . A keleti kicsit ciganyos kornyek,de ott is jottem mar 22.00 utan rendszeresen es semmi baj nem tortent.
Első mondat jelentése: az ország minden területén vannak elmebetegek.
Második mondat jelentése: egy paprika spray nem fog megvédeni egy komoly aggresszortor, jobb akkor önvédelmi sportot tanulni, vagy komolyabb eszközökre engedélyt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!