Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ezzel a helyzettel?...

Mit tegyek ezzel a helyzettel? Kezdek idegileg kiborulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hosszú lesz, előre is elnézést.

Kb 2 éve költöztünk a párommal Pesten egy panel lakásba.

Minden jó volt, egészen addig míg a szomszédba, velünk szembe be nem költözött egy férfi.

Szó szerint el kezdett zaklatni.

Kezdődött azzal, hogy mikor mentem valahova megjegyzéseket tett. " Formás vagy cicám" " Gyere itt egy igazi férfi " stb...

Először nem reagáltam rá, hátha abba hagyja.

Aztán elkezdett fogdosni, a fenekemre ütött.

Nagyon eréjesen, direkt kiabálva mondtam neki, hogy ha nem hagy békén feljelentem.

Ekkor kb 2 hétre csend lett. Nem is láttam. Majd mikor egyszer párom jött haza, igen fel volt dúlva. Nem akarta megmondani mi a baj, aztán kibökte. Az alattunk lakó néni figyelmeztetette, hogy én a szembe szomszéddal " jóba " vagyok. Köpni nyelni nem tudtam.

Remegve az idegtől le mentem a nénihez, és kissé eréjesen a férjem jelenlétébe kérdőre vontam, hogy ez még is most hogy is van?

Ő azt mondta ekkor, hogy jaj ő nem látta, de az a férfi mesélte itt valami ismerősének, hogy összejött a szembeszomszéd csajjal, jár hozzá és most ő milyen boldog.

A férjem már ekkor ő is indulatosan, felment a szomszédhoz, és felelősségre vonta. Mi volt ez?

Erre az a nyomorult rám néz, a kereszt nevemen szólít ( Bejárati ajtón ott a nevem ), és azt kérdezi, hogy azt hittem ti már rosszban vagytok, miért kell őt ámítani, meg elnézést kért a férjemtől, hogy neki hazudtam mert azt mondtam már kihűlt a kapcsolatunk nem sokára vállunk stb... Úgy adta elő, hogy ha nem velem történik még én is elhittem volna.

Másnap egyedül maradtam, a férjem írt messengeren, hogy gondolkoznia kell, de szerinte vége mert nem tudja megbocsájtani, hogy megcsaltam.

Itt tartok most. Teljesen ki vagyok idegileg, aludni nem aludtam 3 napja kb csak vagy 1 órát, enni se tudok.

Mit csináljak, hogy higyjen nekem a férjem?

28n

2023. jan. 20. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
A férjedről is megvan ezek után a véleményem.
2023. jan. 21. 21:04
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem értem mi nem érthető, talán rosszul fogalmaztam de azt hiszem az idegállapotom miatt lehetett.

A rendőrségen azt mondták, hogy idézem:

" ha ha nem tudja bizonyítani, az sajnos annyi mintha hozzám se ért volna. "

Nincs tanu, nincs bizonyíték.

2023. jan. 21. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Paprika spré. Ha zaklat fújd le.
2023. jan. 22. 09:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez para, a férjed is ha hisz egy ilyen zakkantnak. Én elköltöznék jó messzire. Ha a férjed egyedül hagy, elköltözik, ki tudja mit fog megengedni magának ez a barom, hisz erre játszik szerintem, hogy maradj ott egyedül
2023. jan. 22. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezt a házasságot jól meggonltad annak idején?
2023. jan. 23. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

1. MA elindítanám a válást - kéne a francnak ilyen ember, aki merészeli magát férfinek nevezni.

2. az első seggre ütés után amilyen a habitusom, vagy tkön rúgom vagy betöröm az orrát, aztán csapdoshat - a rendőrség nem nagyon foglalkozik vele

2023. jan. 23. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Jesszusom! Nagyon sajnállak! El sem tudom képzelni min mész keresztül!

Szerintem próbálj meg elköltözni, mert nem lesz ott jó Neked.

A férjed pedig kérd meg, hogy gondolja át logikusan a dolgokat. Ha valóban megcsaltad volna, tényleg annyira hülye vagy, hogy a szembe szomszéddal?

2023. jan. 29. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Van fejlemeny?
2023. febr. 2. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!