Társasház közös udvarán tűzrakóhely építése lehetséges ebben az esetben?
Ahogy neked jogod van használni az udvart, úgy nekik is.
Heti 2-3 alkalommal használják, tehát neked még mindig marad heti 5 teljes és 2 fél napod.
Nem, nyilván tökegyedül nincs jogod magánakcióba kezdeni.
Én elhiszem, hogy kemény dolog egy beteg gyereket nevelni, de esetleg TE megpróbáltál már beszélni a szomszédokkal? Akár pl. arról is, hogy legyen elkeríthető a tűzrakó. Tudod, a kommunikáció csodákra képes néha.
És valóban, ahogy a #11 írja: még mindig neked van több lehetőséged használni az udvart. Azt sem gondolom, hogy 0-24-ben ég a tűz. Miért nem tudtok megegyezni?
Hülyék lennének csinálni, ha te megcsinálod helyettük.
Ne húzd ki a kukát, majd észreveszik magukat.
16-os Akkor biztos azt is tudod, hogy 2 auti sem egyforma. Van, aki még a nem-et sem érti. Nem minden auti ép értelmű. Neked szerencséd van, ha tudod formálni az autista gyerekeid viselkedését. Sokszor tehetetlen az ember vagy évekbe kerül, mire egy nagyon picike fejlődés történik és még annak is ujjongani kell.
Úgyhogy nem feltétlenül lehet megtanítani, hogy ne hisztis gyerekként viselkedjen. Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
Azt érzem, valami más sérelem ért, pláne, hogy most január közepén azon agyalsz hogy nyáron hogyan szúrj ki a szomszédokkal.
A másik, mi is szoktunk sütögetni, és te is írod, hogy ilyenkor kb fél napot kint ülnek-de a tűz nem ég ennyit. Legalábbis nálunk szerintem max egy órát ég, amíg mindenki megsütögeti amit akar, utána már nem rakjuk tovább a tüzet hagyjuk leégni.
Szóval szerintem gondold át mi a baj, és úgy próbáld meg normális kommunikációval, rugalmassággal megoldani a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!