Élnétek Szaúd Arábiába?
"Más csapatba sehova nem kellett"
Ez most komoly? Én azt hittem hogy rengetegen kapnak érte..
Tegyük fel, hogy nagy játékos (jelenleg is).
Aki nagy játékos, az megkéri a maga árát. A kis- és közepes csapatok nem fogják bírni az ő bérezését, ezért nem fognak érte futkosni. A nagy csapatok, a szezon közepén komplettek, így nyilván azt nem akarják felrúgni egy játékosért, aki sokba is kerül, ergo nem fognak szaladni utána.
Ronaldonak egyetlen esélye lett volna, ha egy nagycsapat kulcsjátékosa év végéig megsérül, aki történetesen az ő posztján játszik. Ez nem volt, innen kezdve evidens volt, hogy nem nagyon fogják Európában keresni.
A "dél-afrikai" piac érintetlen, ott ő van akkora name, hogy simán kirúgják miatta a konkurrens játékost. Ennyi a történet.
ma 14:10
" nagy játékos "
Na igen akkora játékos ő hogy a VB-n nem tudta továbbjutatni a csapatát még 1 gólt sem rúgott amikor kellet volna.Pedig úgy tudom hogy a futballisták a VB-re készülnek 4 éven át.
Egy nagycsapatnak sem kellett, aki meg leigazolta volna, nem tudta kifizetni a hatalmas bérét. Évi pár milliót kifizettek volna, de nem több tizmilliót.
Az araboknál másodpercenként 25 ezret keres.
Max pár hónapig. (Túrázni)
De ott élni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!