Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire zavarna az ,ha...

Mennyire zavarna az ,ha lakótàrsatok?

Figyelt kérdés

A nőjèt az albèrletbe hoznà 5 napig ,úgy hogy a nő semmibe nem fizet bele.Napi 2x fürdik negyed óràig

Vihog folyton hangosan

Hangisan nyög miközben dugnak

Úgy jàrkàl mint egy kis kiràlynő,mintha itt èlne

Folyton porszivózik

A hajàt is itt missa,a hajdzuvàt a fürdő lefolyóba hagyja.

Ès úgy èrzem teljesen ràm telepszenek...engem tartanak un stimpstikusnak...miközben szerintem.ők viselkednek pofàtlanúl.

A konyhàba nem tudok.kimenni nyugodtan hogy ne jàrjanak a nyakamra mert pont èpp akkor akarnak valamit a konyhàba csinàlni

Nem szóltamneki mert az előző lakóval is balhè volt de koràbbi lakókkal nem.Viszont nem tudnàm ezt higgadtan közölni hogy nagyon zavaróak.Szetintetek? TI MIT TENNÈTEK?

2023. jan. 9. 03:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
"Az a gond hogy ezeket nem tudom elmondani higgadtan" Hát bammeg ha ilyen alap dologra nem vagy képes akkor szenvedj tovább. Most erre mit lehet mondani?
2023. jan. 9. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem a rezsi része zavarna. Ilyen helyzetben nem fizetném a felét, ők többet fogyasztanak. A hangoskodás is zavarna, de legfeljebb átkopognék vagy beszólnék. A lefolyóban hagyott haj miatt is szólnék.
2023. jan. 9. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mièrt kell ìgy ìrni az èkezeteket?

Mèg nehezebb is ìgy. Nem èrtem.

2023. jan. 10. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak nekem fordult meg a fejemben az hogy elköltözzek. Egyszer szólnék, amúgy nem szeretem a konfliktust, de bizony elbeszélgetnék és szólnék a tulajnak. Ha hivatalosan is oda költözne én lépnék.

Mert teljesen mindegy, ha én nem érzem magam jól úgy, hogy a kiscsaj ott van, és valószínűleg kirakni sem tudnám, akkor én menekülök onnan.

2023. jan. 17. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, tehát ha egy olyan eredmény születne ebből az egészből ami nem tetszik, akkor én azt nem vagyok köteles elviselni.
2023. jan. 17. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:

14es én is azt akartam írni hogy elköltöznék ha nemnlehet velük beszélni. Keressen másik lakótársat aki elviseli őket.

N

2023. jan. 17. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!