Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zavarna ha a lakótársad néha...

Zavarna ha a lakótársad néha felvinné a barátját?

Figyelt kérdés

Néha felviszem a barátomat az albérletbe, amit egy másik lánnyal bérlek. Ő is néha felhozza az ismerőseit. Szexelni csak éjszaka szoktunk (úgy, hogy ne hallja), vagy ha nincs itthon.

De tegnap szóvá tette, hogy ennyi erővel ha itt alszik ennyiszer a barátom, akkor miért nem vele bérlek albit?

(Amúgy azért nem, mert még gyerekcipőben jár a kapcsolat, de ha komolyodik, akkor az lesz)

De végülis velem alszik, őt nem sokat zavarja. Meg ezt úgy kell elképzelni, hogy csak heti 1-2 éjszakát van itt, vagy akkor napközben, ha a lakótársam nincs itthon.

2022. szept. 6. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2 tényleg sok.
2022. szept. 6. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de bizonyos gyakoriságnál elvárnék méltányosságot, amikor pl. a vízfogyasztást felezzük.
2022. szept. 6. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Engem személy szerint zavarna hogy bordélyháznak használják az albérletet amiért én fizetek. Ráadásul a szexpartnered nem is fizet a közösbe. Én tuti szólnék a főbérlőnek.
2022. szept. 6. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
99%

Valahol igaza van szerintem.

Most nehéz ezt meghatározni, mert lehet azt mondani, hogy heti 1-2 papíron nézve nem sok.

Ellenben életritmusban baromi zavaró tud lenni az a +1 fő akár csak néha is.

Én laktam lakótársakkal, nagyon zavart amikor hétvégén egész napra befoglalták a konyhát, vagy csak reggel nem tudtam kimenni szarni mert ott ültek az ajtóm előtt az étkezőben.

Én sosem szerettem, amikor nekem mint ott lakónak a saját otthonomban a mások vendégeihez kellett alkalmazkodnom.

2022. szept. 6. 18:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem négyes, ez jogos, de ugyanúgy a másik ott lakó, meg ne fogadjon soha vendéget, vagy ne üljön ki a konyhába az esetedben?

Nálunk ez a konyha dolog egyébként nem gáz, sokszor kiülünk a másik csajjal, mondjuk haveri viszony van köztünk. Meg mondom, hozzá is néha feljön ez-az, csak nem éjszakára, hanem mittomén kajálni, vagy beugrik pár órára.

2022. szept. 6. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Senki nem mondta, hogy SOHA ne fogadjon vendéget, de a rendszeres vendégfogadásra egyértelműen azt mondom, hogy ne tegye, ha az zavarja a másik ott lakót a lakhatásában, pihenésében.

Nyilván egy fokkal másabb ha valaki 1-2 órára vagy egy kajálásra ugrik fel, meg más az, ha életvitelszerűen kell alkalmazkodni valakihez aki nem ott lakik.

2022. szept. 6. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan zavarja. Ha nem zavarná, hogy két lakótárshoz kell alkalmazkodni, akkor lehet, hogy tudott volna bérelni valamivel olcsóbban is, ahol hárman vannak egy lakásban. De neki valószínűleg az sok lenne. És meg is értem. És nagyon más dolog napközben pár órára vendéget fogadni, mint az, hogy valaki ott alszik, így értelem szerűen reggel és/vagy este pl. használja a mosdót, fürdőszobát, konyhát.

Szerintem egyébként a heti 1 még beleférhet, de a kettő már túlzás. Menj heti egyszer te a sráchoz, és akkor meg van oldva a dolog, ugyanúgy két éjszaka alszotok együtt.

2022. szept. 7. 01:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavart amikor lakótárs felhozta a párját. És sajnos előfordult, hogy mindig mást... Még a heti egy is sok! Hozzám is jöttek, de kevés ideig. Inkább én mentem a barátaimhoz.
2022. szept. 7. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 Igen valahol ez is benne van. Ha úgy veszek ki egy lakást, hogy ketten vagyunk akkor az kettő legyen ne három.

Nekem egyik lakótársam hordott fel nőket. Rohadt kellemetlen, amikor hazajöttem mentem volna fürdeni pont leizzadva retkesen ültem a szobában, erre beállítanak, és beülnek a konyhába órákra, meg nem tudok odamenni kaját csinálni és pusztulok éhen.

Vagy csak reggel meg kell várni míg az aktuális csaj wc-zik, fürdik, majd elmennek.

De volt, hogy mentem ki reggel egy szál gatyában szarni, erre rányitok a csajra, aki nem a dolgát végezte, hanem a WC-ben állva telefonált...

És akkor nem beszéltünk még a hangosan kefélőkről, vagy azokról akik nekiálltak dohányozni szex után és hozzám jött a füst.

Meg úgy összességében a helyzet kényelmetlen, hogy mászkálok a lakásban mellettem meg kefélnek.

2022. szept. 7. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Az én egyik lakótársam (hárman voltunk, ez a saját lakásom) havonta hozta fel a barátját 1 teljes hétre majdnem. És sosem hétvégén voltak itt, amikor én sem kellett mindent is csináljak reggel velük együtt (csak egyszer keltünk fel mind a négyen egyszerre, de az rémes volt), hanem fényes hétköznap. Ebben az volt a vicc, hogy a srác szüleivel lakott a városban, de amikor a lakótársamnak tanulnia kellett, akkor jött vele a lakásra, mint egy matrica. :( El kellett magyarázzam a gyereknek, hogy az új ajtókat ne csapkodja és ha nem gond, ne mászkáljon egy szál boxerban a lakásban, mert ő idegen férfi nekem.

Hazamentem egy hétvégére, a màsik lakótársunk elpanaszolta,hogy egész végig ott ültek a konyhában 2 havernőjével együtt és kb. Teát főzni sem tudott kimenni, csináljak valamit... végül mindkét lány elment egyszerre, mert nem bírták egymást tovább, aztán bumm, jött a Covid és én is hazamentem a szüleimhez, mint egyedül lakni a lakásban.

Amúgy nekem nem jó egyedül. Most olyan lakótársam van, aki alig van itt, mert home officeban van és otthon segít a beteg nagyi körül. A heti perpatvar más nőkkel tud azért vicces is lenni, meg sokat lehet belőle tanulni.

De ha lakótársad ez zavarja, akkor a heti 2 alkalom is sok. Add össze, havonta párod is 1 hetet van nálatok, ami mindenhogy nem elhanyagolható már. Egy másik lakótársam úgy oldotta meg, hogy heti 1 szex nálunk, heti 1x a srácnál (ha nem kolis és nem társas szobában él könnyebb), aztán ha hazamentem, akkor maradhatott hétvégére is, mondtam hogy nem érdekel. :) Azért mindig vettek nekem valami kajàt vagy csokit, ami jó fej volt tőlük.

A barátomnak meg van saját, így hozzà járok át, mert úgy kényelmesebb, de sokan nem ilyen szerencsések, albiban is lehet lakni négyen egy szobában, hajaj.

2022. szept. 9. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!