Mik a teendőink Ausztriába költözés, és munkavállalás esetén?
Fiatal pár vagyunk: 27/F; 24/N.
Aki végigjárta ezt az utat, kérem írja le lehetőleg sorban, hogy milyen papírokra van szükségünk, hol mit kell intéznünk, úgy értem itthon mit kell intézni, és kinn is.
Miért ne kérhetnénk segítséget? Képesek vagyunk mindketten egymás segítsége nélkül is főzni, tegnap gombapörkölt volt az ebéd.
Nem munkát keresünk, nem szállást keresünk. Tisztában vagyunk vele, hogy kell elintézni papírokat, a kérdés csupán az irányba szól, hogy véletlen valami ki ne maradjon. Továbbá tapasztalatokról, hogy mit érdemes előbb.
Köszönöm az eddigi semmitmondó válaszokat, mondjuk a 3-as rendes volt, de nem írtam a kérdésben, hogy munkát keresünk, és az sem hogy nem beszélünk németül, igaz még nem tökéletes, de ki az aki úgy megy ki.?
Akkor innentől jöhetnek az érdemi válaszok.
Előre is köszönöm!
"mondjuk a 3-as rendes volt"
mégis sikerült lepontozni 0%-ra mikor ő adott egyedül érdemi választ. Így segítsen az ember, pont ezért utálom idekint a magyarokat mert itt magyar magyarnak farkasa.
Köszönöm.
Arról nem én tehetek hogy le lett pontozva, de akkor sem a kérdésre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!