Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mik a teendőink Ausztriába...

Mik a teendőink Ausztriába költözés, és munkavállalás esetén?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk: 27/F; 24/N.

Aki végigjárta ezt az utat, kérem írja le lehetőleg sorban, hogy milyen papírokra van szükségünk, hol mit kell intéznünk, úgy értem itthon mit kell intézni, és kinn is.

2023. jan. 1. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ne erőltesd a költözést, ha képes vagy ehhez segítséget kérni vadidegen emberektől a neten, - mert ez lényegében abba az irányba mutat, hogy egy tojásrántottát képtelenek vagytok önállóan elkészíteni, (nemhogy teljesen önállóan talpra állni egy számotokra idegen környezetben)!
2023. jan. 2. 04:04
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Ha még ez sem megy, akkor felejtsd el!
2023. jan. 2. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Vannak magyar munkaszervező cégek akik segítenek jutalék fejében kint munkát találni, sokszor nem feltétel a német nyelvtudás, de viszont sokszor átvernek. Ha nemtudsz németül akkor át fognak verni, az osztrákok is átvernek ugyanúgy mert aki nem tud németül nem tud AK-hoz menni elmondani mi a baja.
2023. jan. 2. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Miért ne kérhetnénk segítséget? Képesek vagyunk mindketten egymás segítsége nélkül is főzni, tegnap gombapörkölt volt az ebéd.

Nem munkát keresünk, nem szállást keresünk. Tisztában vagyunk vele, hogy kell elintézni papírokat, a kérdés csupán az irányba szól, hogy véletlen valami ki ne maradjon. Továbbá tapasztalatokról, hogy mit érdemes előbb.

Köszönöm az eddigi semmitmondó válaszokat, mondjuk a 3-as rendes volt, de nem írtam a kérdésben, hogy munkát keresünk, és az sem hogy nem beszélünk németül, igaz még nem tökéletes, de ki az aki úgy megy ki.?

Akkor innentől jöhetnek az érdemi válaszok.

Előre is köszönöm!

2023. jan. 3. 05:01
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Ne foglalkozz az első kettővel, irigyek.
2023. jan. 3. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

"mondjuk a 3-as rendes volt"

mégis sikerült lepontozni 0%-ra mikor ő adott egyedül érdemi választ. Így segítsen az ember, pont ezért utálom idekint a magyarokat mert itt magyar magyarnak farkasa.

2023. jan. 3. 11:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Arról nem én tehetek hogy le lett pontozva, de akkor sem a kérdésre válaszolt.

2023. jan. 4. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!