Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső lakóval mit lehetne...

Felső lakóval mit lehetne tenni, ha már többször kértem udvariasan?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve mintha csorda vonulna a fejemen, reggel erre kelek és még este 10-kor is megy a dübörgés. Állításuk szerint a 4 éves gyerekük és több udvarias kérés ellenére figyelmen kívül hagyják, hogy ez egy társasház és zavarnak mást. Mit lehetne tenni? Mi lehet a következő lépésem?

2022. dec. 30. 13:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Kérlek idézd már hol írtam olyat, hogy sétálás miatt ütöttünk fel!🤦🏻‍♀️

Sarokcsapkodós dübörgésről volt szó, ami nálunk nagyjából úgy hangzott, mintha elefánt csorda trappolna a fejünk felett (reggeltől késő hajnalig). Szóltunk többször, le se szarták, egészen addig, amíg el nem kezdtük mi is imitálni a műsorukat. Utána egyből fel tudták venni a papucsot.

Ja, atyaég milyen emberek vannak, hogy még a kulturált közlekedés is nehezükre esik.. na meg a szövegértés.

2023. jan. 1. 11:51
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
Annyit tehetne érted a feletted lakó, hogy leviszi menetrend szerint a gyerekét lefárasztani a játszótérre. Erre általában "nincs energiájuk" az esztelenül szaporodóknak, tehát itt be is zárult a kör! Az esztelen jelző pedig azért állja meg a helyét, mert a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy egy gyerek nevelése 7/24-es elfoglaltság, amely ráadásul felelősséggel is jár. -Nekik elég csak besöpörni a "járandóságaikat", - pajzsként tartva maguk és az élet problémái közé a gyereküket.
2023. jan. 1. 12:00
 23/25 anonim ***** válasza:
80%

9-es, mondjuk én akkor minden nap feljelentettelek volna,mert tahó vagy.

Az oda...cszem a sarkam az tahóság, már bocs.

2023. jan. 2. 10:36
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

Te korrekt voltál, de sajnos egyre tipikusabb eset ez a mostani közállapotokban. Valaki szépen és udvariasan kér valamit de nem megy át, mert a másik fél egy utolsó tapló f*sz, és nem ért a szép szóból. Ráadás amikor olyan dologról van szó, amire normális ember alapból odafigyelne, a békés együttélés jegyében. És nem is kerülne sokba odafigyelni rá. Ezekkel a fajta "emberekkel" általában nem lehet normális módon szót érteni, az udvariasságot gyengeségnek veszik és nagy ívben tesznek rá. Egyetlen dologból értenek, az erőből. És ez a tahó népség szaporodik és lesznek egyre többen...

Szóval amit én is ajánlok, hogy legyen következménye annak amit művelnek. A te alvásodat már így is tönkreteszik szóval rosszabb talán nem lehet. Javaslom a viszontzajongást, lehetőleg a gyerek alvás idejében, folyamatosan és hosszútávon űzve ezt. Aztán ha legközelebb beszéltek, már lesz tárgyalási alap és jobban át is fogja érezni milyen az amikor valaki nem alszik mások miatt.

2023. jan. 2. 11:47
 25/25 anonim ***** válasza:
46%

Elárulok valamit.

Társasház.

Itt át fog hallatszani sokminden.

Pl azt is hallani ha lehúzzák a wc-t, eresztik a fizet, tusolnak vagy éppen becsuknak egy ajtót.

Nyilván vannak bizonyos normalitási keretek.

Ha a szomszéd későn ér haza és hajnalba tusol, vagy ha esetleg kimegy éjszaka wc-re és ehhez 2 ajtót nyitogatnia kell ezt egy idő után észre se veszed és természetes.

Nyilván ha hajnalig menne a disco zene mélyládákkal akkor én is feljelenteném de a természetes életvitelért nem.

2023. jan. 2. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!