Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső lakóval mit lehetne...

Felső lakóval mit lehetne tenni, ha már többször kértem udvariasan?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve mintha csorda vonulna a fejemen, reggel erre kelek és még este 10-kor is megy a dübörgés. Állításuk szerint a 4 éves gyerekük és több udvarias kérés ellenére figyelmen kívül hagyják, hogy ez egy társasház és zavarnak mást. Mit lehetne tenni? Mi lehet a következő lépésem?

2022. dec. 30. 13:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Engem is érdekelne, hogy ezt a fajta gorillamenést ami a döngő hangot produkálja az alul lakónak mi okozza? Valamilyen ortopédiai elváltozás vagy szimplán igénytelenség?
2022. dec. 30. 19:46
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi lehet a gyerek vagy más...

Nem panel amúgy, társasház.

2022. dec. 30. 19:56
 13/25 A kérdező kommentje:
És csak áll a nő az ajtóban, mikor felmegyek, nem szól semmit. Mintha nem fogná fel a kérést. Értelmesen nem lehet beszélni vele.
2022. dec. 30. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Azt én sem fogom soha megérteni, hogy miért nem tudnak felnőtt emberek normálisan közlekedni a lakásban, miért szükséges odakúrni a sarkukat a padlóhoz. Lehet jönni azzal, hogy panel és van áthallás, ez így is van, na de ha felvennél egy nyamvadt gumis talpú papucsot és minimálisan megpróbálnál odafigyelni, hogy ne lendülettel közlekedj, hisz laknak alattad is, akkor nem lenne ilyen probléma. Azért ahhoz, hogy ilyen dübörgő hangot kiadj, igenis trappolni kell rendesen, max nem veszed észre magad, mert ehhez vagy szokva.

Én is végig tudok vágtatni a lakáson úgy, hogy zengjen alattam minden és végig tudok úgy is menni, hogy a kutya nem mondaná meg, hogy elsétáltam a feje fölött.

Ugyanez volt hónapokon keresztül a felettünk lakó hülye p*icsákkal. Jeleztük többször, nem értették mi a gond, hisz ők “csak” járkálnak. Kértük, hogy vegyenek fel egy gumis talpú papucsot, ha már muszáj sarokcsapkodva közlekedni, de ez nem történt meg. Na egy idő után elegünk lett és minden dübörgésnél mi is végigdübörögtünk a mennyezeten egy konyharuhába csavart kézi súlyzóval. Érdekes pár nap után megszűnt a dübörgés.. onnantól hirtelen sikerült papucsban mászkálniuk.

2022. dec. 30. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudsz vele mit csinálni. Társasház az ilyen. Hozzám a szomszéd azért jött át mert hangosan húzom le a wc-t.áthallatszik. Mondja hogy este ne menjek wcre mert aludni szeretne
2022. dec. 30. 20:31
 16/25 Salx Narval ***** válasza:
Ezek a mennyezetre ragasztható polisztirol hangszigetelők talán segíthetnének, van belőle enyhén rücskös olcsó és kicsit drágább mintás is . Sajnos nem tudom mennyire hatékony a hangok ellen mert én csak a megcsúnyult repedezett mennyezet miatt vettem. Jól festhető és darabolható ha kell. Lehet, hogy igény szerint vastagabb is van belőlük. Én magam ragasztottam fel polisztirol ragasztóval, szóval nem igényel szakértelmet, max egy kis kézügyességet a darabolás,mérés,glettelés,festés.
2022. dec. 31. 06:08
 17/25 anonim ***** válasza:
16%
Panel az ilyen akit zavarnak a hangok azok ne költözzön társasházba. Menjen vidékre flexet hallgatni vasárnap reggel 7kor.
2022. dec. 31. 09:03
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

És akkor mi van ha nincs pénze az embernek kertes házra mert cseszett tanulni gyerekkorában és örök minimálbérrabszolgaságra van ítélve gyárban/boltban/gyorsétteremben? Akkor igazából az ember döfje le magát, ha nem bírja a társasházi zajokat?

Könnyű mondani, hogy költözzön el az ember, de havi nettó 130-ból nem lehet házra gyűjteni. De havi 200-ból sem, sőt egy átlag fizuból sem. Még ha egy normális munkát is dolgozna az ember, mondjuk egy callcenter, ami mondjuk fizet nettó 240-et, és bérelni akar egy házat, akkor is basszus a bérlés havi 250-től kezdődik.

2022. dec. 31. 21:01
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

#19 Próbálkozni ugyan lehet, csak aztán nem kell meglepődni, ha a visszautat nem találod meg. :)

Nehogy már még annak a tahónak álljon feljebb, aki nem képes megemelni a sarkát, helyette izomból odabszkodja, aztán ha ez mást zavar még neki áll feljebb.

2023. jan. 1. 04:38
 20/25 anonim ***** válasza:
15%
Sétálásra felütni a felső szomszédnak... atyaég milyen emberek vannak.
2023. jan. 1. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!