Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ötleteket kérek! Mit lehet...

Ötleteket kérek! Mit lehet olyan nagyon fontos és sürgős FÚRNI, a két ünnep között?

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 16:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Az asszonyt fúrta.
2022. dec. 28. 21:56
 22/26 anonim ***** válasza:
54%
Én éppen ma délután raktam össze egy házilag összerelhető szekrényt és fúrtam fel két polcot. Volt egy kis zajongás (13-18 óráig szereltem és hatszor 15 másodpercig fúrtam aztán meg egy pici kopácsolás volt) de senki nem szólt
2022. dec. 28. 22:05
 23/26 A kérdező kommentje:

23

Nyugi, nem te voltál mert itt kopácsolás nem volt...

Amúgy nem szóltam, mert értem én hogy másnak is most van ideje, csak ugye nekem is most van időm pihenni. Mindegy, túléltem...😅

2022. dec. 28. 22:36
 24/26 anonim ***** válasza:
69%

Mellettem is lakik egy ilyen félkegyelmű!

-Az alapoktól kezdődően egy komplett toronyházat fel lehetett volna már húzni azóta, amióta itt b@szakodik mellettem!

Szerintem műhelyként használja a lakást, mert ha szegecsekkel veri ki a komplett falat, akkor már végeznie kellett volna régen ennek a baromnak!

Nem tudsz velük mit kezdeni, mert abban a tévképzetben élnek, hogy értük, ill. kizárólag nekik egy személyben épült minden a bolygón!

2022. dec. 29. 09:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de 27-28-29-30 az munkanap!

Az, hogy neked szabid van, egy dolog, de nem várhatod el, hogy senki ne javíttason, szereljen semmit.

Ez nem így működik. Én is dolgozom ezeken a napokon, mert nincs "téli szünet", mint sokaknál.

Engem mondjuk nem zavar, szeretem a munkámat, és nem modok vissza csak azért ajánlatot, mert x détumon valaki nekiáll nyekeregni.

Ennyi erővel soha ne csináljon senki semmit, mert egy embernek fixen nem jó az időpont (éjszakás, gyereke van, korán kell kelnie, stb.)

2023. jan. 2. 10:40
 26/26 anonim ***** válasza:
63%

komolyan mit zavar ha napközben fúr.

Ez egy társasház. Mi is a társasházban nem csak én hanem a szomszédság is porszívózik, fúr mos centrizik naponta és nem csinálunk ügyet belőle.

Akinek nem tetszik az elköltözhet falura ahol sok ház olcsóbb mint egy társasházi lakás.

Amúgy meg engem ennyi erővel idegesíthetne pl, hogy a szomszédba 25.-én vagy 26.-án vendégsereg jött napközbe és röhögcséltek amikor is én meg néztem volna a tv-t mert akkor lett volna rá időm.

2023. jan. 2. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!