Ötleteket kérek! Mit lehet olyan nagyon fontos és sürgős FÚRNI, a két ünnep között?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 16:02
11/26 anonim válasza:
"Egy szép embernek mindent lehet. Még ezt is."
Ezt jó tudni. Megyek a plasztikai sebészetre és átoperáltatom magam szép emberré, aztán hazafelé megvásárolom a fúrókalapácsot is. Lehet h sportkipufogót is szereltetek rá, h hangosabb legyen.
12/26 anonim válasza:
Eltört a WC, a csap,, leszakadt a rogyásig megpakolt konyhaszekrény; annyi kaját kaptak a szülőktől-rokonoktól, hogy újj állványokat kell összerakni. Esetleg fedélzeti problémás az egyén...
13/26 anonim válasza:
Amúgy ennek a kérdésnek mi értelme?
Mos ha leírom, hogy benzines dupladildós análgépet akar felfúrni a falra attól neked jobb lesz?
14/26 anonim válasza:
10 vagy ementálit
Amúgy szerintem most értek rá a haver asztalosok. Lehet 2 éve várja őket, most beestek hogy 5 perc múlva jönnének ha nem majd 2 év múlva talán megint.
15/26 anonim válasza:
Lehet plázás olcsó gagyi fúrógépet kapott karácsonyra. És egyből fel is akarja avatni. Ráadásul mivel olcsó, így nem is lehet vele normálisan fúrni, tehát ami rendes géppel fél perc zaj lenne, azt ő egész nap fúrkálja.
16/26 anonim válasza:
Ideges vagy.? Nő vagy , fogadjunk.
17/26 A kérdező kommentje:
Mondd, mi ez a roppant logika, amely azt mondatja veled, hogy hé...
Ha már valaki kiírt egy kérdést arról, hogy fúr a szomszéd...
Az biza...
Csakis nő lehet!
2022. dec. 28. 17:00
18/26 anonim válasza:
Kérdezd meg tudsz e vmit segíteni. Akkor megtudod mit fúr és mennyi ideig tart, sőt lehet hamarabb is végez.
19/26 anonim válasza:
Lehet karácsonyra kaptak,vettek vmit amit fel kell rakni.Vagy-most kapaszkodj meg-csak most van rá ideje mert folyton folgozik.
20/26 anonim válasza:
Nálunk a házban 3 helyen van felújítás. Engem is zavar, mert én is most tudnék pihenni, szerintem is pofátlanság ilyenkor felújítani, de hivatalosan munkanap van, így nem szólok, kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!