Aki nagyon putri helyen lakik az tudna mesélni róla?
Szerencsére nem ilyen helyen lakok, de láttam sok ilyet.
A csávó, az ablak helyén mászott be a "házba", méteres szemét mindenhol.
Ilyenkor télen, meg mindenféle műanyaggal, csomagolópapírral, műanyagflakonnal, gumival tüzelnek és olyan büdös van, hogy nem tudsz ott megmaradni.
Keress rá a "Duránda" szóra. :) Elég, ha a képtalálatokra kapcsolsz... :-s
Szerencsére nem ott élek, de vannak gy-i rokonaim.
Mostanában még annyira sincs, mint eddig volt. Én is jól meggondolnám a putri vásárlását, akár arról van szó, hogy életvitelszerűen szeretnél ott lakni, akár azért, hogy csak úgy "nyaralónak", mert olcsó... nos, én nem venném meg.
Könnyen lehet, hogy az ilyen putrikban, ha pár hétig már nem vagy ott szó szerint teljesen szétlopják. Értsd úgy, hogy akár az ajtót, ablakot tokostúl ellopják, mert jó lesz tüzelőnek, és hogy mi marad bent? Na arra jobb nem is gondolni, érték nem, de mocsok annál inkább.
Szóval putri kb. csak a hajléktalanságnál jobb.
De ha már úgy, akkor érdemes valami olyan munkahelyet keresni, ahol biztosítják a szállást, ill. valami munkásszállóval gondolkozni.
Ha ezek nem jönnek be, akkor szobát lehet bérelni.
A putri egy hajléktalannak lehet "kitörési pont", hiszen onnan nem rúghatják ki, a saját lakásán van, elvileg nem bánthatják, de csak elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!